I onsdags var jag på lite möten i Gamla Stan. Först möte med en agentur för inköp av 4 varumärken, det blev påfyllning av 2 och inköp från 2 nya. Ska bli så kul att få visa snart vad jag köpt in till inreda.com. Efter några timmars möte och fika så strosade jag vidare till Järntorget för att möta upp min yogafröken Karin som var på besök från Skövde.

Medans jag stog och väntade på dom så såg jag den allra minsta och smalaste gränden och fiskade snabbt upp kameran.

Jag tyckte jag såg något som dinglade där uppe i luften och tänkte att det var nog en gammal sko eller så.

DSC_0516-gamlastan

Nämen – ha ha ha det var ett flygande monster! Ha ha gud jag stog verkligen och gapskrattade samtidigt som jag tappade hakan när jag zoomade in med objektivet.

2015-05-13-12.45

Lunchdate med 2 härliga tjejer: Helene och Karin.

Jag, Helene som är hotellägare och Karin Rosell som är min yogafröken. Vi lunchade, skrattade och boostade energi oss emellan. Härligt!

Jag följde sen med Karin till centralen och fikade innan det bar iväg hemåt igen för att jobba vidare. Det är så otroligt långa dagar med jobb och mycket att göra, så jag uppskattar extra mycket att komma iväg och hämta lite energi såhär!

Dela gärna: