Vilken härlig dag! Revisorn kom för att avsluta bokslutet 2010/2011, han var nöjd. Och jag ännu nöjdare.

Skönt att få lämna det året bakom sig, man är ju mentalt redan långt före avslutat år…

På kontoret har det varit full rulle idag. Ulrika och Maria har packat ordrar som bara den och fått iväg massor med leveranser. I helgen hade vi någon typ av rekord på orderfronten samtidigt som det idag har kommit in varor från La Shelf, Edblad, Lisa Bengtsson och Våga. Susanne har fotat alla förkläden och grytvantar från La Shelf och lagt upp samt lagt upp alla Favoriter åter i lager som har kommit hem. Caroline har fullt upp med alla härliga kunder både på chatten, telefon och mailen. Maud ligger dessvärre i influensan, hoppas hon kryar på sig snart. För min egen del är det mycket bildhantering och inköpsplanering de närmsta dagarna plus en miljon grejjer till som vanligt.

Just nu är vi ett sånt bra team på inreda.com. Alla är så duktiga, gör ett fantastiskt jobb och vi har kul på jobbet trots mycket att göra. Mycket att göra TROTS att det är januari och “årets lugnaste månad”. Inte samma stress som julmånaden men identisk försäljning på januari och decembers siffror. Så ser det ut varje år, att januari är lika bra som december. En egen analys av detta är att i januari så får man äntligen handla det man önskar till sig själv istället för julklappar till andra. Och självklart, när julen tas ut ur hemmen så blir det tomt och man börjar inreda och tänka om, tapetsera eller annat nytt på väggarna. Så januari är alltid en bra månad hos oss. Härligt som bara den!

Under julruschen tänker man att det blir lugnare efter jul men man får rätta sig själv med att tänka “i februari menar jag”. Och när februari väl är är här så brukar det inte bli lugnare ändå… Men när man jobbar så mycket så behöver man något mentalt att längta fram till för att orka fram dit, ja ni vet. Och helt ärligt, skulle det bli lugnare så blir jag såklart stressad över att försäljningen dalar, så positiv stress över för mycket att göra är bättre och mer hälsosamt för mig : )

Nu är januari slut och januari 2012 har ökat med 25% mer omsättning jämfört med januari 2011. Wohooo!! Allt tuffar på som det ska! Nu är vi redo för februari – ett steg närmre våren!

På vägen i bilen hem från Tine K Home och Rice till Köpenhamns flygplats så hörde jag en låt som var så galet bra och som jag inte kunnat släppa. Har letat och letat i två dagar efter vad den kan heta och hittade till slut spellistan för Nova FM som radiokanalen hette. Det är en dansk tjej som heter Fallulah och låten Out of it. åhhh vad jag älskar den här låten! En riktig glad-låt!!

Dela gärna: