Har jobbat hemifrån idag, har fått såå otroligt mycket gjort!! Typ som 3 dagar på en dag. Har nog tyvärr sinkat Susanne & Caroline inne på kontoret istället för alla miljoner mail jag vidaresänt när jag äntligen hunnit gå igenom mailen… Men som tur är så har även de hunnit med massor de med! Det har kommit in så mycket nya produkter nu och Susanne har lagt upp massa nyheter i webbshoppen.

What´s up med alla filtar och ljus?? jag fryser så mycket här hemma så jag drar på med tända ljus, tofflor, filtar, kuddar ja allt jag hittar som värmer extra 🙂

Gillar att mitt favoritte har bra och tänkvärda åsikter! Får en att stanna upp en stund och fundera lite. Olika varje gång och den här gillade jag extra mycket. Så sant så sant.

 

Bläddrade även igenom nyaste Drömhem & Trädgård, och vad hittade jag där, om inte vår annons. Hade nästan glömt bort den!

Ute idag. Jättekallt. Så jag stannar hellre inne.

Hjorthuvudet i aluminium i hallen. Blir påmind att jag måste beställa hem fler till webshoppen, de är ju slut och vi väntar hem nya men de är för få. Visst är det fint!

Nu ska jag rejsa på lite mer, så jag får ihop en dag till på några timmar! 🙂

Ha en fin kväll!

 

Dela gärna: