Lördag och upp tidigt! I somras köpte vi en råsaftcentrifug som jag bara inte fått tillfälle att använda. Men nu när det är lite lugna dagar och jag kände att det var dags att damma av den. Hade morötter, grönt äpple och ingefära hemma så det fick bli det.

20131229-020705.jpg

Hahaha höll på att få spunk när jag satte igång den! När jag var liten så hade vi en råsaftcentrifug hemma som var helt galet bra, den fick jag med mig när jag flyttade hemifrån och använde ganska många år. Stor, tung och otymplig tyckte jag nog efter 20 år och gjorde mig av med den till slut. Och i mina tankar var jag tillbaka på hur jag använde den… Jag stoppade ner några morötter, ner med pressen och satte den på läge ON och höll i pressen ovanpå för att trycka ner morötterna. Hahaha hela maskinen var så lätt så den roterade runt ett helt varv och skvätte morotsjuice ur pipen över hela diskbänken 🙂

Det var bättre förr 🙂

20131229-021205.jpg

Rackarns så gott blev det iallafall!!

20131229-021323.jpg

Gjorde några små drinkar till Robert och barnen, kände mig som fluortanten när jag traskade iväg till deras rum 🙂

Nä, barnen gillade det tyvärr inte alls.

Och jag som är så beroende av grönsaks-och fruktjuicer av olika slag. Här hemma faller äpplet långt från trädet vad gäller det 😉

20131229-021632.jpg

Vid lunchtid åkte vi till jobbet och jag behövde ta hand om en miljon papper, rapporter, mail och högar med To Do’s och planering framåt efter en underbart härlig julhandel!!

Mitt i allt så startade jag mellandagsrean och påbörjade ett nyhetsbrev som går ut under söndagen! Här hittar du mellandagsrean

Dela gärna: