Som i så många andra familjer så firar vi också julafton i dagarna 3 för att få ihop alla.  Idag var min syster Maria hos oss med sina småttingar Victor och Charlie. En skön dag, många härliga barnskratt och bus och ingen julmat alls, den har vi alla hunnit tröttna på. Och jag har fotat över 300 bilder med min nya kamera idag så här kommer några. Det har låtit klick klick klick i stort sett hela dagen om mig idag.

 


Fixar med maten när gästerna kommer, jag gillar det glammiga förklädet med silverpaljetter och lila blommor och man får alltid några att le : ) Det hittar du här!

 

Färgglatt på bordet med Rice avlånga melamintallrikar, just dessa mönster är från tidigare säsonger, stora mintformade ungsformen från Rice passar perfekt till god sallad, vinglas i plast och melaminmuggar från Rice. Petrolfärgat porslinsfat från Matteus.

Lillasyster Maria

Barnen och småkusinerna får en “årets tomte” från mig som sitter utanpå ett paket.  Måste ju se till att de får en diger samling tomtar tills de flyttar hemifrån! I år blev det de söta lila tomtenissorna från Sebra och de söta gröna nissarna från Sebra som prydde paketen.

Min syster Maria har, sen mina barn varit små, givit dem varsin julgranskula som symboliserar färger och trender just det året. Det är jättekul! Det blir en väldigt vacker gran sen med alla års-julkulor när de flyttar hemifrån sen.

Är det inte underbart att av alla dyra och många julklappar som man köper till barn så är det det minst otippade som älskas mest!  Charlie hade så ofantligt jätteroligt med den knasiga grodballongen från Rice så han höll på att kikna av skratt i minst en timme. Såååå underbart!

haha och jag kan förstå honom, när man blåst upp den så får den en jättemage som ballong under figuren vilket gör att den kantrar totalt och lever sitt eget liv när man släpper ballongen på golvet. Balloon Ball Buddy från Rice finns i 4 olika figurer.

Dela gärna: