Haft besök av finaste Nina Hermansen med Niiinis Kitchenlife här idag i shoproom. Jag är involverad på ett hörn i hennes söta lilla sommarcafé Kaffestugan Härnevi som hon öppnar om en månad. Från en trist brun och orange 70-talsaktig stuga blir det nu ett vitt, grått och pastelligt cafe med stor bohemchicinspirerad uteplats. Så himla roligt att följa hennes arbete med cafeet, det blir så himla fint!

 

Kaffestugan ligger utanför Enköping så missa inte en härlig fikastund i sommar om du vill åka dit , hon öppnar första helgen i maj.

 

Vi har ett samarbete och hon håller just nu på att måla cafeet i färg från Palett & Co. Det blir så himla fint! Kika in på Ninas blogginlägg här från när hon målade stolarna. Nu ska golvet målas och det kommer även finnas fin inredning i cafeet från inreda.com. 

 

Idag var hon här för ett härligt möte och det fullkomligen sprutade idéer ur oss och energin var på topp!  Heja Nina, kämpa på, jag vet hur slitigt det är att renovera. Men resultatet kommer bli så himla bra. Bästa peppen till dig!

 

 

 

Dela gärna: