Förra helgen var vi hemma hos min syster och firade lillkusinen Charlie som fyllde 8 år. Det var en av de få härliga sommardagarna då solen lyste varmt och hett. Härligt!!

Maria har på sig Slinks från inreda.com. Vit sula med överdel Lily of the incas i vitt. Otroligt snyggt! Slinks är en smart sandal, du köper delarna separat och så kan du enkelt byta ut överdelarna för att ändra skorna snabbt från dag till festsko eller för att matcha kläderna. Det blir såklart även billigare att köpa en “halv sko” dvs överdel när du vill ha en ny modell. Smart va! Här köper du Slinks.

 

DSC_0658-charlie

I hallen hemma hos syster, svart gåsfjäder på bänken och Voluspa-ljus i plåtburken

DSC_0660-charlie

Ännu mer snyggt hemma hos syster. I hyllan är det fullproppat med saker från inreda.com, både nytt och gammalt. Silverägget är från Day och det hade vi runt 2007, men övrigt hittar ni här: Årsdjur i svart/vit porslin, buddhahuvudet tallrik M Design Letters, Facettlyktor i metallic look, keramikvasen är slut dessvärre, strutsfjäder.

DSC_0655-charlie

DSC_0666-charlie

Finns det något roligare än att öppna paket : D

DSC_0656-charlie

DSC_0691-charlie

Maria har också ett gäng färgglada melamintallrikar från Rice. Alla i olika mönster och färger som en enda härlig mix, perfekt på kalas och mingel så man håller koll på sin egen tallrik

DSC_0689-charlie

Tallriken med hönorna är från deras jubileumskollektion när Rice fyllde 10 år för några år sen. Alla hönor har olika mönster från tidigare kollektioner under året.

DSC_0692-edit

 

DSC_0662-viktor

Kusinstorebror Victor.

DSC_0668-mp

 

DSC_0677-filippa

Min Filippa, hon passar så bra i lugg, inte så länge sen hon klippte lugg!

DSC_0681-filippa

Kalasdagar i solsken, precis som det ska vara på sommaren!

Dela gärna: