Äntligen är de fantastiska lamporna här! Vissa varor har lång väg att gå för att komma in i sortimentet även om det är kärlek vid första ögonkastet. För 1,5 år sen när jag och Helena Aro var på mässan i Paris så slank vi in i en monter i absolut sista minutrarna innan de stängde mässan. Vi var så trötta efter att ha gått i 2 dagar på mässan med alla intryck man samlar på sig förutom värk i fötterna. Men i den här montern, vi bara förälskade oss totalt i allt och det var en ren njutning för själen att se allt detta vackra hantverk. Stämningen var helt fantastisk. Lugn och harmonisk och vi hade velat stanna där för evigt och bara sitta mitt i allt detta.

Men mässan stängde och tyvärr blev det inte någon uppföljning hemifrån. Men däremot, på mässan nu i höstas så stegade jag in i montern igen fast besluten att den här gången ska jag inte gå tomhänt därifrån.

Åh det är ungefär som i en godisbutik och gå och peka och välja. Så svårt när man vill ha allt! Så till slut var det till att peka lite här och där och fota allt jag köpte in 🙂

Nu har första leveransen kommit och jag har precis kastats tillbaka i mina minnens härliga stunder och levt mig in i bilderna igen. Jag är nog lite knäpp, men oj denna lycka jag känner när jag jobbar med bilderna på produkter som ska upp i webbshoppen som jag köpt in! Jag älskar det och är så tacksam för att jag får känna detta. För mitt jobb liksom. Kärlek i magen, bubblande lycka och jag svävar lite.

DSC_0038-zenza

Vackra handgjorda lampor i silverpläterad mässing med hålmönster, handtillverkade som ger en unik stil, snyggt både att ha hängandes ensam eller i flertal.

DSC_0048-zenza

Vackert handgjorda lampor, här i färgen Oxid som är svart.

DSC_0047-fix-z

41press

Allt är handtillverkat och så vackert!

bordslampa

Fantastiska mönster, här bordslampa Elegance Filisky

35-pressbild

IMG_3998-fix

DSC_0046-ze

DSC_0036-fix

12-pree

IMG_4004-fix

14pressb

32-pressbil

37pressbil

DSC_0037-fix

DSC_0033--zenza

IMG_3999-fix

parisz

För 1,5 år sen när vi blev totalt förälskade i lamporna och allt vackert.

IMG_3997-fix-bord

Detta fantastiska bord! Är någon intresserad av det så säg till om ni vill ha info, jag tar mer än gärna hem!

DSC_0039-fix-paris

DSC_0034-fix

Vackra träboxar med pärlor

DSC_0042-fix

DSC_0044-fix

zen-065

När jag efter inköpet fick med mig en liten gåva och öppnade den någon timme senare så var det totalt ljuvligt att äta dessa godingar. Den vackra asken har jag sparat som ett fint minne på mitt skrivbord på jobbet. Sweet memories.

Ett 20-tal lampor olika finns just nu hemma på lager, här hittar ni dom!

Dela gärna: