Kingfisher House kökshylla Kingfisher House kökshylla Kingfisher House kökshylla

Wheee så vi har längtat! Ni som hängt med ett tag vet att jag för några år sen (2009) äntligen fick fatt i Kingfisher House och tog in dom i sortimentet. Dessvärre så var det samtidigt som de slutades producera men efterfrågan har varit stor hos oss från både kunder och från press på dom. Jag har varit i kontakt hela tiden med Kingfisher House och nu har vi glädjande besked. Produktionen är nu igång och vår första leverans kommer nu i veckan. Som vi har längtat!! Ingen är gladare än jag! Jo kanske alla de kunder som längtat, tålmodigt väntat och suktat lika mycket!Kingfisher House gör helt underbara kökshyllor med en modernt lantlig charm. Material: solid stål, behandlad med primer som förseglas med en pulverlackering.

Kingfisher House är danskt och har funnits sen 2002. Efter många resor till Indien så fastnade de för deras praktiska och snygga köksförvaring och tillverkar nu själva en kollektion i fabriker i Indien. Efter ett uppehåll på några år så är de nu åter i produktion!

Inför hösten 2012 kommer 4 st färger. Sen tidigare finns vit och svart samt pastellturkos (lightgreen). Ny är ljusgrå

Model 5: 6 st hyllplan, 13 fack för tallrikar och en mindre djup hylla nederst. Under hyllan hänger 14 st krokar. Mått: B 107 x H 93 x D 23 cm.

Model 3: 3 st hyllplan överst, 13 fack för tallrikar och en mindre djup hylla nederst. Under hyllan hänger 9 st krokar. Mått: B 73 x H 93 x D 23 cm.

Här hittar du Kingfisher House hos oss

Dela gärna: