Äntligen har vi dom på gång och inreda.com är först ut i Sverige med dessa! De fantastiska kökshyllorna i zink från Kingfisher House. Jag har letat så länge efter dem och blev så glad när  jag sprang på dem igen  hemma hos Susann på Babushka tidigare i januari.  Ett gäng hyllor av Model 1 är på väg till oss inom någon vecka. Resterande modeller (Model 3 och Model 5) håller på att tillverkas just nu och kommer hem om några månader. De här hyllorna är Danmark för mig. Hos de flesta leverantörer jag är hos så finns en apsnygg Kingfisher Model 5 i zink. Det roliga är väl att för mig må det vara Danmark. Men för danska Kingfisher House så är det Indien. 

De har rest runt mycket i Indien och förälskade sig och förundrades över deras praktiska och öppna köksförvaringar.  2002 började de producera kökshyllornaoch finns nu i flera modeller och färger under namnet Kingfisher House. Jag är sååå glad för det, för de är så rackarns kalassnygga och ingen är gladare än jag att kunna erbjuda er dessa nu!

De är av zink och pulverlackade i 4 färger: vit, svart, röd och pastellturkos. Vill man ha den mer industriella känslan så finns den i rå zink och lackad med klarlack för en snygg och hållbar finish. Finns i 3 modeller och det är endast bredden på dem som skiljer sig åt. Snygga som bara den att kombinera ihop med de flesta stilar, klassisk, stilren och lantlig. En liten kameleont som smälter in, sticker ut och tål att användas.

Här kommer ett axplock av härliga bilder.  Bilderna kommer från Kingfisher House, förutom bilderna på Rå Zink, den har jag fotat hemma hos Babushka.

här hittar ni produkterna i webbshoppen!

Dela gärna: