Lördag och dags för att jobba med helgens nyhetsbrev. Normalt tar det mig 3-4 timmar att få ihop ett nyhetsbrev. Leta fram och välja ut bilder, redigera bilderna, göra collage på vissa och skriva texter. Men oftast så tar dom där 3-4 timmarna istället 10-12 timmar för man håller på med massa annat samtidigt. Svarar kunder på chatten, full fart på mailen, facebookar nyheter, instagrammar, hittar bilder som ska läggas upp på produkterna i webbshoppen, bloggbilder och annat. Ha ha man är ju inte riktigt klok inser man. Lång sträcka fram till mål men tusen saker gjorda på vägen 🙂 Jag kan inte bestämma mig för om det är effektivt eller inte. Det jag ska göra tar lång tid men man får undan massa annat samtidigt. Så går det när man är spontan och ingen planerare. Här skulle ju åtta armar varit till stor hjälp 🙂

På förmiddagen satt både Robert och jag dessutom och jobbade med nya webbshoppen/designen. Det tar sig!

 

Kallt ute men soligt och blå himmel. Kan snön vänligen försvinna snart??!

Våra fina fasadsiffror 🙂 Svart akryl, storlek 31 cm och gracilt typsnitt. Här finns fasadsiffrorna i webbshoppen

Åkte in till jobbet för att fortsätta med nyhetsbrevet och för att möta upp ett besök några timmar senare. Hej lagret!

Anneli och Ulrika har städat och fixat så fint. Vi väntar in 6 pallar med varor på måndag/tisdag från Tine K och Rice så avställningsyta behövs.

Hmm ja jo jag gillar lila om någon undrar. Mitt kontorsrum är lila med svarta och vita detaljer. Lila är för mig en väldigt bra koncentrationsfärg och min hjärna funkar bäst kreativt med den färgen. En för mig väldigt måbra-färg 🙂

Finbesök av Linda på Holy Sweet som hämtar grejor att ha med i TV4 Nyhetsmorgon när Linda och Christina från Holy Sweet ska baka påskkakor i direktsändning. Ska bli såå kul att se! Tisdag 19/3 kl 0845. Missa inte!

Rice porslin, Rice melamin, Rice slickepottar, By Vestli bullformar och La Shelf kakfat, Miss Etoile bakformar och hjärtaasken är 5 st kakformar i form av hjärtan. Lite annat följer även med till studion, ska bli spännande att se vad som får lite “moment of fame”. Här hittar du bakgrejer i webbshoppen

Vår entré på jobbet ser olika ut varje dag nästan. Här hänger lite Love Forever på klädställning inför plåtning, pompoms i taket, brickbordsben 45 cm i natur från Tine K och bricka från Tine K ovanpå det.

Så här ser det ut på lagret! Bild från @linda_holysweets instagram. Roligt att se vårt färgglada lager ur andras perspektiv och kameror 🙂

 

Surfade runt lite på dagen och hittade den här superfina bilden hos Åse Falkman Fredrikson med bloggen 56kilo.se. Här i Tea Top Silk Fandango pink från Love Forever. den hittar du här i vår webbshop.

Supersnygg myshörna hos Helena med bloggen enmammasdag.com/helena. Tapeten Pip Studio Early Bird i blått. Här hittar du den som tapet och här som tapetprover.

Både snygga och goda! Efterrätt på flaska hos hemma i köket hos Helena med bloggen enmammasdag.com/helena. Efterrätterna på flaska blandas och kokas bara ihop med mjölk så är de klara. Voila en Riz au lait!

Flaskorna kommer från Nicolas Vahé och här hittar du dom i vår webbshop.

 

Hemåt igen och satt till strax efter midnatt tills jag äntligen, och väldigt sömnig, var klar med nyhetsbrevet! Fyllt med Tine K Home, Anna Grapes posters och Ferm Living Tapeter. Här hittar du det om du är nyfiken!

Dela gärna: