Igår var en sån där dag det bara öste på med roliga saker hela tiden! Började dagen med att packa massa order i några timmar, svara på massa mail, se över höstens sortiment och ringa runt lite samtal.

Fick en härlig bild från en kund som var så himla nöjd med familjetavlan i canvas, den stora svarta med namnet och årtal! Den här är i storlek 25,5 x 86,5 cm. Se så fint det blev hemma hos henne! Tack snälla för bilden!

På packbordet på väg till kund: disktrasor från Lisa Bengtsson, efterrätt på flaska i olika goda smaker från Nicolas Vahé och en turkos skål/tvålfat formad som en svan från Rice.

Äggkopparna i keramik från Rice, på väg till kund

Passade på att göra lite ärenden och svängde iväg till min frisör Monika Liljestrand som har beställt rosa trädgårdsslang från Garden Glory till sitt sommarhus. Åhh så glad hon blev för leverans! 🙂 Trädgårdsslang, Classic väggfäste och munstycke – allt i färgen Candy Crush!

Vid 14-tiden så fick jag världens mest oväntade besök! Underbara Disse – min bästa vän när vi var i 20-årsålden och det är banne mig 25 år sen vi var oskiljaktiga och busade och fnittrade oss igenom livet. Hahaha herregud vi satt och pratade minnen och skrattade och tiden flög iväg. Sååå roligt att du kom förbi älskade Disse! Må det inte dröja 25 år till nästa gång 😉

Efter posten varit och hämtat alla leveranser så åkte jag in till stan på lite ärenden. Första stoppet var hos vackra Valerie Aflalo för att lämna över en leverans av lite Tine K Home som hon bara älskar! Och så passade vi på att prata lite, så himla roligt att hon vann Guldknappen läsarnas pris. Vilket fantastiskt pris! Stort stort grattis och så välförtjänt, hennes kläder är ju helt makalösa.

Vi träffades i Vasaparken i Stockholm där det var full fart med hela innerstans alla barn som lekte. Riktigt mysigt!

Tack för idag underbara Valerie! Så mysigt att ses!

Missa inte att kika in på Valeries fantastiska blogg, en härlig blogg med så vackra bilder så man smäller av!

Sen åkte jag vidare till Norr Mälarstrand för att möta upp Ingunn. Hon är min leverantör av bullformar, ni vet de där fantastiskt fina med alla mönster. Vi lärde känna varann för många år sen (typ 2006) när hon startade Kalasform. Sen några år tillbaka har hon gått ur Kalasform och driver nu by Vestli House och fortsätter designa snygga bullformar. Ingunn är egentligen beteendevetare och föreläser för Berghs så det här med bullformar det är ett sidoprojekt som uppstod när hon för många många år sen insåg att det saknades roliga bullformar på marknaden. Det var då hon startade Kalasform 🙂 Kreativ människa och väldigt roligt så svenskarna fick möjlighet att baka lite snyggare, lite lyxigare! 🙂 Inte bara svenskarna, hon säljer ju till butiker som en tok över hela världen såklart, alla vill ha roliga bullformar!

Här kan ni läsa mer om Ingunn – idéastronauten!  Här hittar ni Ingunns bullformar hos inreda.com

Ser ni statyn på det bruna hustaket? Just där är Ingunns takvåning – och därinne, så himla snyggt bor hon! Och en härlig takterass så man ser ner över Norr Mälarstrand.

Och vilken kväll, vilket väder det bjöds på!

Väntar på bord på Pontonen Bar & Lounge, det ligger precis utanför Orangeriet.

Fina vackra Ingunn.

Jag åt grillad röding med fänkål, avocado och rödbetor & fetaost. Supergott!!

Helt ärligt, en balja räksallad. Kolla in storleken på Ingunns sallad! Så galet mycket mat och det finns inte en människa som kan få i sig allt det där. Är man riktigt galet hungrig så kan jag rekommendera räksallad på Pontonen.

Fantastisk mysig miljö! Vi skrattade lite när vi såg bilderna för det ser ut som en gräsmatta bakom oss när det egentligen är en gul plexiskiva som färgar vattnet grönt istället. Varför har de gjort så kan man ju undra?

 

 

Åkte och lämnade en Endless Light 12 till en kund i Vasastan när jag ändå var i krokarna. Den förra var trasig så jag ville överlämna den nya själv så den kom fram säkert! Jag fick senare nu ikväll en bild från kunden när hon tänt ljusen i den. Så himla fint med Endless Light 12 och så mysigt hon har gjort det! Tack snälla Jenny för bilden!

Dela gärna: