Tusen tack till alla kunder som hade möjlighet att komma till vår kundkväll. Så roligt att det var så många! Vi tycker alla att det är så härligt att få möjlighet att träffa er.

Jag hade bestämt mig för att fota så mycket som möjligt men det blev ju jättesvårt, vi hade alla fullt upp hela tiden med kunder, fullt ös och tempo. Totalt var det ca 200 personer inne hos oss, fantastiskt kul!  Här kommer några bilder iallafall : )

Började tidigt på dagen med att gå ut på Kottlavägen och sätta upp våra knallgröna plåtskyltar så alla kunder lättare skulle hitta in

Och naturligtvis lite andra skyltar utmed vägen. Ulrika in action.

Entren

Strax innan vi öppnade så fick vi leverans av sprillans nya tårtfat. Vilken tur, för de blev favoriter och sålde som smör i solsken!!! Jättefina, bra storlek och i härliga färger!! Tårtfat i lackad plåt, på fot med vågig kant. Pris 100 kr. Vit, svart, gul, rosa, röd, aqua, grön, zink. ♥ Här hittar du tårtfaten.

Lite fredagsmys dagen till ära. Rosevin, bubbelvatten, smågodis och frukt bjöds det på medans man gick omkring och kollade på hyllorna. Ljuslyktorna i rispapper ska egentligen ha värmeljus i sig men vi skippade det och lät det lila ilägget ligga kvar som gav effekt åt bokstäverna.

Anja kom och levererade fler blomlådor från Overbeck and Friends

Jag och Anette Strand – en glad och lycklig kund

En tjuvkik ner i kunds korg

Kryddväxtskylt i låda från Overbeck and Friends. Fräscht och somrigt.

Welcome ljuslyktor, istället för värmeljus satte vi lila silkespapper inuti

Caroline Huss med glad och nöjd kund

Magdalena Dahgren och Susanne Woxén

Camilla Engström, kund nästan ända sen början från 13 år sen ♥

Lilaglittrigt hjorthuvud

JätteSTOR Alfonsdocka finns på www.alfonswebbshop.se . Vi sköter Alfons Åbergs pack- och lagerhantering så även deras produkter var med på rabatterbjudandet. Visst är den cool! Galet stor och maffig!

Regnkappor från Ösregn, gummistövlar med mönster, blå pall Wisdom Tooth från Dulton och svarta förvaringsboxar Barbapapa set om 2

 

Tre st Anbrattare lyckades pricka in att komma samtidigt: Shubha Anbratt, Marielle Anbratt och Nina Anbratt.

Tårtfat i zink

Tack än en gång för en lyckad kundkväll!

Dela gärna: