Kusmi Tea nu i vårt sortiment, senare nästa vecka kommer flera sorter in.

Tehuset Kusmi Tea grundades redan år 1867 av ryssen Pavel M. Kousmichoff i St. Petersburg. Han blev snabbt berömd för sina teblandningar till tsaren. 1907 öppnade Pavel Kousmichoff butik i London som var centrum för världens tehandel på den tiden.

Efter den ryska revolutionen 1917 etablerades Kusmi Tea på en adress i Paris som än i dag huserar Kusmi Tea. Under de därpå följande åren flydde många ryssar till Berlin. Pavel Kousmichoff’s son var en av dem och han öppnade en avdelning även i Berlin.

Kusmi Tea är ett te av högsta kvalitet. Storbladiga teblad plockas från utvalda teträdgårdar i Ceylon, Indien, Kina och på Java från speciellt utvalda teträdgårdar. Kusmis teblandningar har satts samman av de bästa tebladen. Dofterna är markanta och upplivande, smakerna är eleganta och subtila.

Kusmi sortimentet består av ryska originalteer, välkända klassiska teer och de mer moderna gröna teerna. Inte minst har de blivit mycket poppis pga burkarnas utseende och snygga design och fungerar i många hem som en inredningsdetalj. Snyggt att ge bort – snyggt att få som present! Smarrigt och gott, vad är mysigare än nu så här i hösttider än att krypa upp i soffan med en god kopp te! Här hittar du Kusmi Tea i vår webbshop

Dela gärna: