I förra veckan var jag hemma hos min vän Ingunn. Hon bor i världens härligaste takvåning. Det är så snyggt så man smäller av! Hon bor på taket och har utsikt över Norr Mälarstrand. Ingunn är min leverantör av bullformar, ni vet de där fantastiskt fina med alla mönster. Vi lärde känna varann för många år sen (typ 2006) när hon startade Kalasform. Sen några år tillbaka har hon gått ur Kalasform och driver nu by Vestli House och fortsätter designa snygga bullformar. Ingunn är egentligen beteendevetare och föreläser för Berghs så det här med bullformar det är ett sidoprojekt som uppstod när hon för många många år sen insåg att det saknades roliga bullformar på marknaden. Det var då hon startade Kalasform 🙂 Kreativ människa och väldigt roligt så svenskarna fick möjlighet att baka lite snyggare, lite lyxigare! 🙂 Inte bara svenskarna, hon säljer ju till butiker som en tok över hela världen såklart, alla vill ha roliga bullformar!

Här kan ni läsa mer om Ingunn – idéastronauten!

Under åren så har Ingunn blivit en kär och nära vän och det är alltid lite trixigt att få till en dejt men åhh så mysigt vi har det när vi väl träffas! Startade uppe hos henne i hennes superläckra takvåning. 200 kvm –  2 rumokök! Så läckert!

Här hittar ni Ingunns bullformar hos inreda.com

På takterrassen har hon den här statyn! Söker man på Norr Mälarstrand på Wikipedia, så minsann är det inte “Ingunns staty” vid hennes takterass som visas också på en av bilderna! 🙂

Kikar man ner så bor hon precis ovanför Orangeriet och där utanför i vattnet vid kajen ligger även min vän Ankie Baggers båt M/S Molly som är en eventbåt. En båt man kan hyra för fester och speciella tillfällen. Kika in på deras facebooksida på länken här ovan, såå mysigt!

Orangeriet ligger i den fyrkantiga byggnaden och bredvid ligger Trattorian vägg i vägg.

Takterrassen är superhärlig men inte riktigt klar och sommarstajlad ännu, så jag kommer tillbaka en annan dag och tar ett glas vin och fotar mera .)

 

 

Vi gick vidare ner till Orangeriet för att äta men där var det proppfullt med folk! På onsdagar så DJ’ar Andreas Lundstedt där och det drar folk. Vi gick vidare in till Trattorian och där är det så himla mysigt och personalen är verkligen supersupertrevliga och glada! Man känner sig grymt välkommen där.

 

Fisk och skaldjurssoppa, vansinnigt god!

Efter middagen så svängde vi in en stund och hängde i baren innan det var dags att åka hemåt!

Dela gärna: