Huhva, vilket kallt snöväder det är ute nu! Blåsigt, -13 och snöar. Det tar liksom aldrig slut. Det känns som lite rekord, snön har legat nu sen torsdag 17 december. Minns dagen så väl, vi väntade hem sista leveranserna för att hinna få iväg allt på fredagen innan deadline för alla julklappsleveranser. Och då slog snökaoset till och lamslog all trafik i 2 dygn. Och sen dess har vi inte sett bar backe..

Tog mig iallafall i kragen idag, fällde upp den, trotsade vindarna och letade fram bilen ur snödrivorna. Vi åkte till Bosön som bara ligger 1 km härifrån, jag och barnen åkte och tränade.  Vi har sprungit på deras löparbana och lirat lite handboll. Jag försöker få dem att tycka det är roligt att röra på sig. Filippa spelar ju handboll men Kevin tycker inte om någon idrott alls, men han gillar att springa. Så vi försöker ta vara på det och komma iväg och springa. Men utomhus i den här snön är det ju lönlöst att försöka ta sig fram, iallafall för honom. Jag var ut och joggade i moddig snö igår, det är ju inte direkt det roligaste som finns och det är svårt att bli motiverad. Så eftersom våren ser ut att vänta på sig så drog vi till Bosön istället. Vi sprang och sprang och sprang på deras löparbana. När fotbollstjejerna sen var klara så äntrade vi bollplan och spelade handboll, vi hade superkul! Sen var det desto mindre roligare att gå ut i snörusket.

Nu laddar vi för Melodifestivalen här hemma. Undrar om inte det kommer bli den mest sedda Melodifestivalen nånsin av svenska folket, det verkar som om alla vill och ska hålla sig hemma ikväll pga ruggvädret. Vi ska även passa på att fira så champangnen åker såklart fram! Det är 10 år sen Robert och jag förlovade oss, tänk vad tiden går! Skål och ha en härlig kväll ni med!

Dela gärna: