En fördel med mitt jobb är att jag får träffa och umgås med så många härliga entreprenörer, människor som är av samma skrot och korn som en själv. Tänker på samma sätt, brottas med samma eller liknande problem som en själv, jobbar varje vaken stund på dygnet hehe (kanske en nackdel 😉 men det är ju något man själv sätter sig i), ja man har helt enkelt väldigt mycket gemensamt för man känner igen sig i alla situationer nästan.

Johanna Engberg är en otroligt driftig tjej som började blogga om barnmode men som snabbt kände att hon ville och kunde göra så mycket mer av det. Numera driver hon barnmodebutiken ByEngberg Store på Nybrogatan 72, Östermalm, har webbshoppen byengberg.com samt är toppbloggare på Plaza med bloggen Engbergs barnmode.

Igår kväll var det då dags för lansering av hennes nya kollektion med rosetter till håret. Kollektionen heter Petite Olivia. Olivia är hennes söta dotter.

Jag var där redan tidigare i veckan och lämnade ett gäng goodiebags med pepparkakor från inreda.com och Arbrå Ångbageri.

Efter att ha stått och tokpackat order sen kl 08 till 18 så var man väl inte den piggaste men ändå skönt med ett litet avbrott innan jag skulle tillbaka efteråt och fortsätta packa. Extremt mycket order nu under vår “firar 14-år på nätet”-kampanjdagar. Helt underbart!!!

På väg till lanseringen så tog jag med mig 6 st Enjoy Candles som jag tände redan i bilen och gick iväg med påsen! Sååå effektfullt! Folk jag mötte längs Nybrogatan tittade lite konstigt på mig… som typ. hrrmm harkel.. det brinner i din påse…! 🙂

Väl framme så placerades ljusen ut vid entrén. Väldigt stiligt med ledlampsljus och man behöver varken vara rädd för att någons kläder ska ta eld eller att de ska blåsas ut.

Enjoy Candles är ett 100% äkta vaxljus med 3 st LEDlampor, noggrant placerade och programmerade att skapa ett stämningsfullt flammande sken. De är så vackra och har ett så verklighetstroget sken. De har timerfunktion under med 4,5 eller 6 timmar eller on/off om du hellre vill använda den. Det smarta med timerfunktionen är att du kan sätta igång den kl 18 och så släcks det automatiskt ner kl 24 när du ska sova, och den sköter allt själv. Mysigt att komma hem från jobbet till redan tända ljus i hemmet! En annan väldigt positiv sak är ju att man inte behöver vara orolig för att glömma släcka ljusen och det ska börja brinna! Ett ljus har 10 års garanti och brinntid 100.00 timmar. Det går på 2 st batterier och beroende på batterikvalitet (billigare batterier sämre livslängd på själva batteriet, dyrare batteri längre livslängd såklart), alla ljus är handgjorda i fabriken och inte ett ljus ser likadant uppe på kanten. Här hittar du Enjoy Candles – the most realistic wax candle in the world!

 

Det bjöds på Bodvár of Sweden, fantastiskt gott rosévin!

I tisdags var jag även dit med lite piff o pynt till butiken, bland annat honeycombs och pompoms som hon hängt upp mitt i butiken, superfint med sån härlig takhöjd!

Så himla mysig butik och ett litet himmelrike på övre Nybrogatan, smidigt att hitta parkering där. Alla ni med barn, ni måste dit och besöka duktiga Johanna som är en klippa på att ta hand om sina kunder.

Pompoms i silver, guld och svart också från inreda.com, snyggt färgkombinerad med tapet och klädkollektion.

Härliga Johanna som har fixat och gjort det så himla mysigt och välkomnande! Vilket tempo det var i butiken, mycket folk och hela tiden folk i kö till kassan 🙂

Vita honeycombs och rosa pompoms från inreda.com

Jag, Johanna och Therese Mathisen som äger Spa by us på Riddargatan

Vackra Daphne León på Plaza Kvinna med röda Childhood-rosetten i håret! Jättefint! Johanna har ett samarbete med Childhood där hela 100 kr av 169 kr går till Childhood. Jag tror att den röda rosetten kommer sitta på många söta små huvuden i jul på julkorten.

Smårosetter i många fina färger från Petite Olivia

Smårosetter och stora rosetter

Vid 8-tiden begav jag mig iväg och tillbaka till kontoret för att packa order. Det har varit en helt galen orderingång under vårt 14-årskalas nu sen i tisdags. 25% rabatt på alla lagervaror och jag har stått o packat order varje vaken stund i 3 dagar. Därför var det superskönt att lämna jobbet för 2 timmar mingel och energiboostande bland härliga vänner till Johanna.

Grattis Johanna till en superlyckad lansering! Du är grym!

Johannas blogg hittar ni här: plazakvinna.com/blogg/engbergs-barnmodeblogg och hennes webbshop här: byengberg.com

Dela gärna: