Fredag-söndag har gått åt till att sätta sortimentet för höstens utbud i webbshoppen. Gissa om det tar tid! Kommer inte vara klar förrän i slutet av nästa vecka då det verkligen går åt så många timmar, men skönt att i helgen ha fått möjlighet att gå igenom allt mer fokuserat. Det är sååå mycket material, bilder, mail och kataloger att gå igenom från 3 mässor.

Resultatet – I love it! Så mycket fint och det kommer bli så bra!

Jag är verkligen tacksam för möjligheten att fotografera på mässorna för jag har så mycket bilder i mina bildbankar från olika mässor. Jag vet att jag tjatar om det men när man kommer hem med ca 1000 bilder från varje mässa och det är 3-5 mässor varje halvår så har man verkligen ett underbart underlag att jobba vidare med.

Så gissa chocken när man i Paris inte alls fick fota på mässan. Det har man inte fått i Sverige tidigare heller, men för några år sen i och med att Formex har bjudit in bloggarna till pressfrukosten för att sen gå på mässan och rapportera, så har de själva släppt den spärren. Och det är vi så tacksamma för. 🙂 Det är ju trots allt genom bilderna som en webbshop säljer sina produkter. För att inte prata om minnet när man kommer hem från en mässa. Det är helt nollställt för man har sett så mycket, så bilderna är mitt bästa verktyg sen.

Trots att alla överallt rapporterar om den sista sommardagen, dag efter dag på en sommar som aldrig vill ta slut verkar det som, så kommer snart hösten och höstens alla produkter kommer in. Ska bli så roligt. 25 september, om 2 veckor börjar julhandeln. Alla andra år i alla fall, vi får väl se hur det blir i år med det här vädret 🙂

Jippi, nu börjar leveranseran komma in och i början av kommande vecka kommer dessa finingar från KG Design hem.

Kakfat i silikon och trä. Det är delbart så du kan även använda det som två serveringsfat. Kommer i flera färger

Ljusrosa kakfat i silikon och trä, visst är det fint!

Så här ser det ut delat på två fat istället för på höjden

Spira burkar i silikon med sött litet lock

Vinstopp Mr Uggly i silikon kommer hem i vitt, svart och ljusrosa

Birdie flasköppnare i metall kommer hem i blank aluminium, vit och svart. Den fina ljusstaken i silikon och trä kommer hem i november, även i svart och koppar. Superfina!

Mr Uggly sparbössa kommer hem i vitt, grått och svart. Lika snygg som inredningsdetalj som sparbössa.

Svart fat i silikon och trä, med de vackra flasköppnarna Birdie i metall i bakgrunden.

Vinstopp Mr Uggly i silikon

Mr Uggly sparbössor i silikon

Birdie flasköppnare i svart och vitt

Visst är de fina?

Grått kakfat i 2 våningar, även delbart som 2 st serveringsfat.

Spira burk i silikon i färgen Aqua kommer hem i november.

Grå burk Spira i silikon. Vacker ask för dina vackra smycken.

Här hittar du KG design hos inreda.com

Dela gärna: