Strax efter lunch kom det en pall med varor, det var leverans från KG design och från Tica Copenhagen. Det var bara att avbryta allt annat och packa upp, räkna av, packa förhandsbokade order och lägga upp i webbshoppen.

 

Underbara burkar i silikon har kommit hem, även de kakfaten i två våningar som går att dela, vinstopp Mr Uggly i silikon, sparbössa Mr Uggly i Silikon och flasköppnaren Birdie. Här hittar du KG Design i webbshoppen.

Packade iväg några förhandsbeställningar på varor från KG Design, här en kund som beställt 2 st grå burkar Spira i silikon, Mr Uggly grå sparbössa och svart vinstopp Mr Uggly.

Visst är de väl helt gudomligt söta de här vinstoppen!

Boot Tray kom ju också hem och ett 20-tal förhandsbokningar sen förra nyhetsbrevet skickades snabbt iväg så kunderna har dom imorgon. Skönt, nu blir de lite överraskade 🙂 Jag fick besked igår att de skulle komma imorgon först och meddelade alla kunder igår, alltid positivt med för tidig leverans.

 

 

Blev taggad av Johanna Toftby på instagram och blev påmind om leveransen av Endless Light som snart kommer hem igen inom några dagar. Den lyktan är så vansinnigt vacker!! Den finns i 7 olika storlekar allt från 1 ljus till 16 ljus. I botten så är det glaskoppar för värmeljus och runt om lyktan är det glas, när lågorna speglar sig i glaset så blir det ett oändligt sken av lågor (Endless Light) och den är så rofylld och magisk att bara sitta och titta på.

Jag blev såå himla glad när jag såg att Expressen haft ett hemmahosreportage hos underbara Johanna Toftby och de har en jättefin bild på Endless Light 12 och hänvisar till oss. Puss! Jag vet ju hur mycket Janne och Johanna älskar den lyktan, det har inte gått att missta sig på det på hennes instagram och blogg <3 Johannas blogg hittar du här!

Apropå tidning, när jag kom hem så bläddrade jag i nya Vi i Villa som låg i brevlådan och blev superglad och skuttade omkring här hemma! Och äntligen trillade poletten ner varför det har varit så många som har undrat, frågat och även handlat hundsängarna från Dogartist/Lord Lou. Det var ju för att de visas i Vi i Villa!!  man anar ju att det är något speciellt när ett visst intresse uppstår och väldigt mycket på några dagar. Hundsängarna från Lord Lou och Dogartist / Tanja Fylking är alla handgjorda, i massiva träslag och fina tyger.

 

Sista veckorna har jag jobbat så mycket och varje vaken stund så jag har tyvärr inte haft möjlighet att hinna träna. Usch, det var nog före Formex sist nästan? Men idag tog jag mig i kragen och drog iväg till Gärdet i Stockholm för ett härligt svettigt jättejobbigt Body Fit Boot Camp pass. Tjohooo! Oj, alltid nervös innan för att man inte ska orka eller klara sig igenom. Men det gick kanonbra! Det var tufft i en timme med intervalllöpning, squats, jumping squats, pushups, lunges, mountainclimbers och massa liknande. Första varvet 30 av varje, andra och tredje 16 av varje (eller så var det tvärtom, var nog tröttare än jag minns 😉 ). Sen var man helt död! Skönt! när jag kom hem så körde jag Toftbys utmaning 100 squats per dag i 100 dagar. Tror vi är inne på dag 18 nu och det märks resultat. Men efter idag så är skinkor och ben möra, 200 squats blev det allt som allt varav 32 st med hopp på Boot campet.

Efter träningen satt jag med förberedelser för att göra nyhetsbrev som ska ut imorgon, planen var att det skulle ut redan till lunch idag men det var en omöjlighet med allt som dök upp idag att göra 🙂

Nya härliga tag imorgon!

 

Dela gärna: