I fredags var jag bjuden på Lilla Julafton hemma hos Tanja och Gert Fylking. En liten julfest de har för att fira in julen med sina vänner, hundar och barn. En fredagkväll före jul när de allra flesta har slutat sina jobb och julledigheten har tagit vid. För min egen del så hade jag bara timmarna innan haft deadline på sista leveranserna, så även för mig var det “semester” och en känsla av jullov.

Festen började vid 19 men jag kom dit först vid 21-tiden, kastade mig in bland julskinkor och glögg först för att sen börja prata med alla.

Anncha Körberg, Per, Hasse Aro och Tommy Körberg

Mycket trevligt sällskap! 🙂

Lotta Lidbeck, Tanja, jag och Therese Modig

Alla hade med sig en julklapp till julklappsutdelningen

Fina tomtenissan Cami Runberg tomtade så bra och förklarar här spelreglerna med kortleken

Tommy vann med rätt kort och fick välja först. 🙂 Hihi ett lila paket från inreda.com valde han 😀

Så här glad blir man när man får pepparkakor från Arbrå Ångbageri och inreda.com 🙂

Högvinsten 🙂

Gert i hatten

Johan Petré

Peter Gustavsson och vackra Anna Ring

Fina Ankie Bagger

Therese och Christer Modig kan vara det absolut mest gladaste paret jag känner. På riktigt alltså! Det sprudlar glädje om dom och de kommer leva till de är 200 år om det är sant att ett skratt förlänger livet, då har de många bonusår  🙂

Anncha Körberg och Tanja

Figaro Fylking och Therese gör fulminer

Tanja hade bakat Pepparkakscheesecaken från receptet som medföljer leveransen från oss. Så himla roligt, för den är så vansinnigt god! Och det var lite härligt att snegla på alla som smakade den. De tog en tugga och hejdade sig mitt i tuggen och bara njööööt och hummade ååhh så gott! Fick frågan från flera vad det är för recept och här kommer det :

 

 

 

Här har Petra fixat och bytt etiketten från Pepparkakor till HEMBAKT och bakat kolor till Tanja. Jag fick tjuvsmaka och ojojoj så goda de var Petra!! (När man köper pepparkaksburkarna från inreda.com så får man med extra etiketter.)

Tanja, Ankie och lilla Molly

Vid 2-tiden ringde grannarna på! Inte för att klaga utan för att komma in och dricka vin 🙂 Här lyssnar vi på en av Gerts otroligt roliga julrim på radion. Vi skrattade så vi vek oss!

.. och se på min julklapp! Jag fick välja som nummer två och lyckades få den här godingen i mitt paket! Mmmmm jag är nästan lite avundsjuk på mig själv, tänk att jag vann den! 🙂 Tack Anncha och Tommy Körberg för den fina julklappen!

Och stort stort tack Tanja och lika stort tack till Gert för en fantastiskt rolig och härlig kväll tillsammans med era vänner!

Dela gärna: