I torsdags kväll hängde jag på slottet för att förbereda och plocka upp alla dekorationer från inreda.com som är med på Yoga Girls bröllop!

Lejondals Slott ligger i Bro utanför Stockholm och det är verkligen stort och maffigt! Johanna på Wedding in Sweden som är bröllopskoordinatorn var dessvärre lite sen pga ett annat kunduppdrag så det var bara att sätta igång och packa upp och fixa istället för att bara leverera ut allt och åka därifrån. Det brådskade, weekendbröllopet skulle börja dagen efter och tiden var dyrbar.

180 gäster från 11 olika länder väntades anlända dagen efter, vid 10 på förmiddagen skulle de första gästerna droppa in. Härligt stort och underbart bröllop med massor av kärlek!

IMG_8977

IMG_8978-fix

Det var bara att hugga in, öppna lådor och börja placera och planera ut Happy Lights ljusslingorna. Rachel har valt Ivory och den specialgjorda Sweden blågula som är hennes bröllopsfärger.

IMG_8980-fix

IMG_8984

Sen satte jag mig och sprättade upp kartonger med ljusen i, slottet ska fyllas med ljus från Enjoy Candles!

IMG_8983

Johanna på Wedding in Sweden, så härligt att hinna med att prata massor i flera timmar och lära känna varann. Underbar tjej som har varit i bröllopsbranschen i 17 år. Hon har 30-40 bröllop per år och så här års är det 3-4 bröllop per helg som ska roddas ihop med sina anställda. Respekt!

yogaDSC_0726-fix

Testing testing. Trappan ska fyllas och det ska bli supermaffigt!!!

IMG_8979-fix

Många rum och ytor som ska förvandlas!

yogaDSC_0742-fix

Jag var helt ensam på slottet i 2 timmar, det var lite läskigt. Personalen på Slottet var såklart där men de var i andra änden.

yogDSC_0747-fix

llDSC_0715-fix

DSC_0735-fix

 

DSC_0738-fix

IMG_8986

Vid midnatt stängde slottet och Fredrik berättade att det spökade på övervåningen, där jag satt själv i en timme. Jag visste det!!! Jag kände på mig det! Det var tur att jag inte fick reda på det innan, då hade jag suttit i köket med personalen och fikat tills Johanna kom 😀

IMG_9007

Under fredagen så fick jag bilder via instagram från Johanna, på instagram @weddinginsweden. Här Happy Lights Sweden ute på förfesten

IMG_9012

IMG_9011

De vackra papperslyktorna från Tindra som man kan skriva egna ord och texter med. RACHEL & DENNIS – visst är det snyggt!

IMG_9013

Papperslykta med mönster hjärta, sätt ett värmeljus i, häng upp med Tindra krokar på en gren och vips så har du en stilig och stämningsfull effekt!

yoga_girl_dennis_foto_Kristinwikholm

Bild från instagram @kristinawikholm, se fler fina bilder på instagram och hashtag #dennisandrachel

Enjoy Candles får äran att vara med och dekorera sandgången!

JAAAAAAAA hon sa ja!! Grattis fantastiska Rachel och Dennis, ni är så vackra och underbara!

Jag träffade Rachel första gången 2003, ja oj för 11 år… hjälp vad tiden går, när hon var 14 år. Rachels mamma Shama och jag delade kontor med våra företag inreda.com och Spacebabies under några år. Rachel var ofta med både på kontoret och på mässorna när vi ställde ut.

Om det finns någon som berör så är det Rachel, en sån fantastisk människa som inspirerar så otroligt mycket. Ni hittar henne på instagram som @yoga_girl och även bloggar på blogg.amelia.se/yogagirl

Tack Rachel för att inreda.com fick äran att vara delaktig på ditt och Dennis fantastiska bröllop! Love love love, peace, joy and happiness! All lycka till er!!

 

 

Dela gärna: