Idag var det dags för första dagen av Formexmässan och mina planer var att åka ut vid 10-tiden. Det gick åt pepparn ganska tidigt 🙂 Gick upp kl 6 och jobbade fram ett nyhetsbrev med nyheter från Arbrå Ångbageri, Love Forever, I Love Design och Fasadsiffror. Vid 10-tiden skickade jag ut det till 38.000 kunder och sen small det till med mängder av förhandsbokningar!

De kommer ju inte till butik förrän 8 september men jisses vilket intresse! De är ju vansinnigt goda pepparkakorna och burken är ju så fin så den vill man ju spara. Här hittar du Pepparkakorna

Vid 12-tiden lyckades jag i alla fall åka från kontoret, för att göra ett stopp på Fältöversten och köpa en ny blixt till kameran. Jag lyckades slarva bort den gamla för länge sen och tog äntligen tag i det. Så med ny blixt till kameran så begav jag mig äntligen ut till Formex i Älvsjö. Siktet var att hinna till Love Forevers modevisning kl 13. Tji fick jag, det var så galet mycket bilar parkerade och inte en endaste ruta över på någon av alla parkeringarna så man hänvisades bort till Örby för att parkera. Långt bort om man har bråttom.

Men jag hann till modevisningen kl 14 när de gick på stora scenen i A-hallen! Åhh så duktiga tjejerna var och Terece Almering som har Love Forever är ju grym på att göra snygga kläder!

Johanna Toftby

Tanja Fylking

Åza Brennander

Sarah Tjulander

Ankie Bagger


My Martens

Terece och DJ Jack

Underbara tjejer!

Är ni ute på Formex på lördag så missa inte nästa modevisning. Kl 13 i Love Forevers monter i A-hallen och kl 14 på catwalken och scenen i A-hallen.

 

Dela gärna: