På Formex första dagen så sprang jag förbi en monter och tvärstannade. Såg supersnygga sängkläder i linne – och dog på färgerna! Så snyggt! Stannade upp och fingrade lite och hade svårt att släppa taget. Så skönt. Och färgerna! Grafitgrå och rosa – där fångade de mig totalt. Hade de bäddat i naturfärger eller vitt så hade jag förmodligen bara gått förbi, märkligt det där. Inte för att jag inte gillar vitt men det är färger som fångar mig och det är ju med ögat man först köper in. Man spanar med hökögon på allt. Vissa saker faller man pladask för på studs, vissa saker tar ett tag innan det landar. Jag som sällan lägger order första dagen men härifrån kunde jag inte gå utan att lagt order. Och jag hade svårt att bestämma mig så jag tog typ allt.

Igår kom leverans hem. Åh wow! Så himla snyggt alltihopa! Och så himla skönt material!

Igår kväll fotade jag allt Lovely Linen på jobbet innan jag åkte hem och idag har jobbat med bilderna och lagt upp alla produkter. Vi har fått hem påslakan i 2 storlekar (145×210 och 240×220), örngott och hamam handdukar 90×150. Och sedan några timmar ligger allt uppe i webbshoppen. Love.

DSC_0731-fix_LovelyLinen

Lovely Linen by Kardelen – a little wrinkle is a good thing 

Inget slår känslan av linne. Kardelens linne är i 100% lin och kommer från odlingar i Europa och förädlas helt enligt gamla traditioner för bästa kvalitet.

Linne har 1000-åriga traditioner och är känt för sin slitstyrka – det blir bara vackrare med tiden. Det absorberar vatten 50% bättre än bomull och har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt och sval när du är varm.

Linnet är förtvättat i en specialtvätt och gör det extra mjukt. Går att stryka men får med fördel vara skrynkligt och användas efter Lovely Linens motto “A little wrinkle is a good thing”

DSC_0873-fix_LovelyLInen

Har fått hem 4 färger på allt Lovely Linen: Natural, Offwhite, Graphite och Softpink. Ljusgrå och “denimblå” är beställt men kommer senare.

DSC_0889-fix_LovelyLinen

Älskar stämpeltrycket!

DSC_0726-fix_LovelyLine

DSC_0728-fix_ByLeonnie

Hamam handduken i Offwhite och örngott i ljusgrått (ljusgrå kommer senare)

DSC_0725-fix_LovelyLinen

Den här snygga filten har jag inte beställt hem ännu – men jag ser nu när jag går igenom bilderna i min kamera att jag borde ha gjort det. Superfin!!! 140×220 med ull på utsidan och linne på insidan. Pris 1998 kr. Om någon är intresserad så hojta till så tar jag hem den!

DSC_0733-fix_LovelyLinen

DSC_0736-fix_LovelyLinen

Påslakanen har tryckknappar nedtill.

DSC_0738-fix_LovelyLinen

DSC_0867-fix_LovelyLinen

Vilken är din favoritfärg?

DSC_0904-fix_LovelyLinen

Örngotten har tryckknappar på ena sidan

kardelen-lovelylinen-rosa

Just lovely!!! Sängkläder i Softpink blandat med kuddar i Natural

Den här härliga bilden där man bums vill lägga sig och sova samt alla bilder nedan är från Lovely Linen.

kardelen_AW20145748

Påslakan och örngott i offwhite blandat med andra färger.

kardelen_AW20145951-kopiera

Ohhh så många kommentarer jag fått på mail, facebook och instagram om linne! Verkar vara mångas favorit och många fler än jag anade som använder linnelakan!

kardelen_AW20146002-kopiera

kardelen_AW20146041-kopiera

Som sagt, vill ni att jag ska beställa hem så gör jag det!!

Hahaha jag vet vad du tänker nu…, och jag menar såklart FILTEN på sängen ;D

kardelen_AW20146056-kopiera

Sängkläder i färgen Graphite och Ljusgrå

kardelen_AW20146054

bild-2-(3)

bild-21

Hammam-stege-lovelylinen

Och hamam handdukarna! Jag är helt såld på linne, åh vad jag gillar Lovely Linen!

 

Dela gärna: