Snart klar! Jag har målat om hela köket … eller alla miljoner luckor, fronter, sidor, hyllor, socklar och detaljer. Med lackfärg Stone Grey från vår nya färg från Palett & Co. Så nöjd!

 

Oj vad jag velat hit o dit i många år. Jag hade såå svårt att bestämma mig för vilken färg vi skulle renovera i, så istället för att byta ut allt och bygga om så målade jag om för att känna in rätt färg. I somras målade jag därför allt från ek till vitt för att börja med nåt. Men vitt är så ickejag, det vet jag ju men tänkte ge det en chans ändå. Gillade det aldrig såklart. Och när vi fick in Palettfärgerna i sortimentet så var den grå färgen helt rätt för vad jag sökte.

 

Så nu har jag hållt på och måla lite då o då sista tiden. Och snart klart!! Vilket lyft! Så fin färg! Tjohooo! Fler bilder kommer, jag ska även måla dörrposter och golvlister med vit lackfärg.

 

Det här har jag använt! 1 burk med 0,45 L räcker till 6-8 kvm. För att måla utsidan samt insidor på luckorna, lådfronter och sidodelar så gick det åt 3,5 burk. 1 burk kostar 99 kr.

Här hittar du Palett & Co och här finns penslar

 

 

Dela gärna: