Senaste tillskottet i Lovely Linens bäddkollektion är Malibu Optical White, där linnet är av högsta kvalitet och linnelyx på hög nivå. Linet är extra tunt och lite finare än vårt övriga Lovely Linen och är en dröm att sova i. Optical White är kritvitt i färgen.

Linet är extra tunt och lite finare än vårt övriga Lovely Linen och är en dröm att sova i.

Malibu Optical White, här snyggt blandat 2 st enkelpåslakan, 4 st vita örngott blandat med 60×60 kuddfodral i natural

kardelen-SS151241

Softpink påslakan och örngott

Linnet är förtvättat, 100% linne med tvättrekommendation 60 grader. Går att stryka men får med fördel vara skrynkligt och användas efter Lovely Linens motto “A little wrinkle is a good thing”, och det mår t.o.m bara bra av att torktumlas.

Inget slår känslan av linne. Kardelens linne är i 100% lin  och kommer från odlingar i Europa och förädlas helt enligt gamla traditioner för bästa kvalitet.

Linne har 1000-åriga traditioner och är känt för sin slitstyrka – det blir bara vackrare med tiden. Det absorberar vatten 50% bättre än bomull och har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt och sval när du är varm.

Kardelens Lovely Linen är specialtvättat vilket gör det extra mjukt och ger det en naturligt skrynklig look.

 

 

kardelen-SS151229

 

kardelen-SS151010

Denimblått, hur snyggt är inte detta!

kardelen-SS150981

Jag sover själv i Lovely Linens påslakan sen ett halvår tillbaka och jag bara älskar dom! Fantastiskt skönt material. Jag trodde faktiskt inte att det var så skönt med linne, men jag fick snabbt tänka om!

Här hittar du Lovely Linen hos inreda.com

 

 

Dela gärna: