I söndags var jag och Jessica på Mama galan och det var helt fantastiskt roligt!! Som tur var så tog jag med mig kameran för att som ett litet minne fota något tänkte jag. Åhhh jag kan ju inte låta bli och speciellt inte när det var så mycket vackert och var sån härlig stämning. Jag kom hem med nästan 200 bilder!!

Det tar sin lilla tid att sortera så det kommer upp under tisdagskvällen. Tillsvidare får ni hålla tillgodo med dessa på mig och Jessica. Jessicas söta dotter Josefine var med. Min äldsta son Kevin och Josefine gick på småbarnsavdelningen på dagis tillsammans. Knallvitt hår, 2 tofsar vid öronen och stora blå ögon. Det var Josefin. Så söt!

Vill ni se fler av mina bilder så länge så kika in på Anine Bings blogg och hos Laila Bagge Wahlgren, de är som tur är snabbare än jag själv på att få upp bilderna! 🙂

Jag kastar mig in bland alla leveranser här som vi har fått in så länge och sätter mig med bloggen om några timmar igen när det har lugnat ner sig lite här. Vi har fått hem smaskigt goda julkalendrar från Vahlrona med 24 st praliner i en såå snygg box. Igår kom även de hett efterlängtade tavlorna som jag också ska blogga om ikväll, går inte att beskriva dem, de måste ses. Sen är det en hel del där ute som jag inte hunnit plocka upp än. Som julafton att plocka upp allt!

kram så länge

Annelie

 

jessica sögaard , josefine lindblad och annelie persson
foto: Yessica Thor, finest.se

Jessica Sögaard, Josefine Lindblad, Annelie Persson
Va vad hände, tog du? Haha jag måste helt klart träna på att se lite gladare & snyggare ut om jag ska hamna bredvid dessa två skönheter 🙂

 

mamagalan

Karin Adelsköld, galet härligt rolig konferencier!

 

jessica sögaard och annelie persson

Jessica och jag

jessica sögaard

Fina gulliga, alltid glad!

jessica sögaard och josefine Lindblad

Jessica Sögaard och Josefine Lindblad

 

Så kika in igen om några timmar, då ligger mååååånga fler härliga bilder uppe! 🙂

 

Dela gärna: