Jag har aldrig varit med om en konkurs tidigare, så mycket av det som händer varje dag är helt nytt för mig. Man lär sig mycket nytt den hårda vägen har jag fått erfara de här senaste veckorna.

Jag bestämmer dessvärre inte längre över företaget utan är endast behjälplig till konkursförvaltaren och utför det som behövs. I en konkurs går allt av värde till budgivning eller försäljning. Jag har själv fått buda och köpa tillbaka en hel del saker som jag behöver för att starta upp igen. Kunddatabasen ingick i konkursboet och har varit ute på budgivning. I slutet av förra veckan blev den såld till någon annan. Detta har alltså varit helt utanför min kontroll och ingenting jag kunnat styra över. Under helgen har du som varit kund de senaste tre åren fått ett utskick från en annan webbshop med hänvisningar till oss. Jag har full förståelse om ni blev förvånade, men nu vet ni varför.

Om jag ska se något positivt för er del så är jag nöjd med det företag som köpte kunddatabasen, eftersom det är viktigt för mig att mina kunder vårdas väl. Jag hoppas att ni som varit kunder tidigare kommer tillbaka till mig i min nya webbshop. Ser fram emot en glad höst tillsammans med er!

Dela gärna: