Att ha F-skatt är viktigt. Utan F-skatt är det svårt att driva företag, typ omöjligt eftersom kunderna isåfall på fakturan ska betala skatterna coh sociala avgifter, det funkar ju inte.
Fick besked från Skatteverket idag att de inte ville ge mitt nya företag F-skatt eftersom gamla företaget har en mindre skatteskuld. Som ägare till gamla företaget drabbas jag personligen av företagets skatteskuld och kommer få betala denna, som medlem i styrelsen i det nya bolaget så blev det stopp.

Hur som helst. De säger att jag har karens i 2 år pga skatteskulden och den enda på jorden som kan hjälpa mig att få F-skatt är ett besked från min konkursförvaltare att jag inte gjort det pga skattesmitning. Apropå det så är det lite konstigt att jag personligen inte fått någon info från Skatteverket om vilket belopp och när det ska betalas, så jag har inte fått en chans att betala. Moment 22.

Känns så deppigt, ska det falla på detta? Som jag har kämpat och försökt göra rätt för mig!

Dela gärna: