Måndag morgon och jobb hemifrån några timmar innan det bar iväg till jobbet. Idag var det Susannes födelsedag så jag stannade förbi affären i Lidingö Centrum för att köpa massa fina blommor på väg till jobbet. Hepp, gissa om jag blev förvånad när jag på stora parkeringen blir invinkad av polisen för nykterhetskontroll.

 

Puh, tur man är nykter måndagmorgnar..!! 😉 Och ja, han skrattade lite åt mig när jag bad att få fotografera…

Iväg vidare till jobbet så var det full fart på både pack av order, det har kommit in jättemycket order i helgen, och nya inleveranser med varor kommer dagligen.

Julhandeln har verkligen sparkat igång nu, så himla härligt!!!

Vid lunchtid åkte jag iväg till lägenheten på Kungsholmen som jag hjälpte en vän med att stajla inför en försäljning förra veckan. Den blev såld tidigare än väntat på förhandsvisning i onsdags till högre pris än förväntat pris! Kul!!!

Så det var bara att börja bära möbler och finpiffet ner till bilarna och köra hemåt mot Lidingö igen. Och vilket får mitt dåliga samvete att vakna, jag har inte hunnit jobba med bilderna som jag fotade i lägenheten ännu. Men några har ni redan kanske sett från inlägget om mäklarannonsen, annars kommer två här lite snabbt från instagram. Lägenheten var helt tom innan och nyrenoverad så jag fick härja fritt med inreda.com-produkter. Fantastiskt roligt!

 

Jo, den sprillans nya soffan köpte jag loss till kontoret så nu har vi äntligen en soffa på kontoret. Tjohoo! Och till det rummet piffades det till lite sen på eftermiddagen. Ska ta bilder imorgon om jag kommer ihåg 🙂

Iväg vidare igen för att fixa tårta så vi kunde fira födelsedagsbarnet på riktigt! Hittade en förtjusande och smarrig ljusrosa marsipantårta som jag, Carro, Ulrika och Robert firade Susanne med.

 

Tårtfat i zink från La Shelf  ♥ Våra goda fikamuggar är Deli från Tine K ♥ Tapet i bakgrunden Pip Studio Chinese Rose Silver Grey   ♥ Facet ljuslykta Tine K

Hipp hipp hurraaaaa för Susanne idag!!!

Efter den fikan var vi alla i sockerkoma 🙂

Men det var bara att sätta igång och jobba för att komma iform igen. Caroline packade upp nyheter från Tine K Home och utbröt hela tiden Åhhhhh!!! Woooooow!!  Åhhh vill ha!! – så vi sprang ju dit varje gång av nyfikenhet. 🙂

Så mycket fint! Susanne lägger upp nyheterna imorgon men en av de nya färgerna på stylopennorna kom nu. Färgen heter egentligen Blush men det är inte samma Blush som tidigare så vi valde att döpa om den till PurpleBlush hos oss. Sååå fantastiskt fin!

 

Här hittar du alla Stylopennor i vår webbshop

Stylopennan tillsammans med vita anteckningsboken från italienska OGAMI, papperet är gjort av sten. Fantastiskt skönt att skriva på!

Det blev en konstig och hattig dag idag så jag fick sätta mig ner och jobba undan först efter middagen. Nu är kl 01.50 och det är dags att gå och lägga mig känna jag. Har varit igång med jobb ända sen 6 imorse när jag vaknade. Långa dagar ibland 🙂 But I love it!!! ♥

Godnatt! Och imorgon blir det ännu mer tårta för då fyller Caroline år 🙂

 

 

Dela gärna: