Jag är så otroligt glad att det bara öser in order, jämfört med den här perioden förra året som var katastrof för många butiker. Så är det helt tvärtemot i år! Först kom några veckor med vårfeeling och alla ville göra om hemma, och nu när snön har kommit så verkar det som om alla vill passa på att göra om hemma och hålla sig inne! Sån skillnad mot förra året – minns ni att snön låg framme ända till slutet april! Det var helt galet, inte en solstråle i sikte på hela mars och ingen som var sugen på att vårfixa och dona. Katastrof för handeln som har laddat upp med vårkläder och vårprodukter som ingen ville handla – så i år är man extra glad och tacksam för vädret!! Något man inte kan styra över alls utan bara go with the flow och göra det bästa av det!

193wc-skylt

En av de produkter som har sålt bra sen Alfons-lanseringen i söndags är denna supersöta WC-skylt med en kissnödig Alfons! Den är i trä, handmålad och signerad av Gunilla Bergström. Pris 300 kr och nu har jag nog bara 2-3 st kvar på lager!

193IMG_6963

Det är så roligt att plocka ihop order när man ser att kunden fått till och färgkoordinerat, här en order i blått, grönt och gult 🙂
Grytvantar från La Shelf, Kanna i melamin från Rice, muggar i melamin från Rice finns i maaaaaassor med färger, små förvaringsburkar från Rice.

193MG_6974

Fick besök av min härliga kund Molly Hägerström som skulle göra om sitt sovrum. Det blev några påsar Kalklitir färg, pensel och ny sänglampa: lampfot svart medium från Tine K Home och lampskärm medium vit från Tine. Kommer bli toppsnyggt!

Jag har en 4-5 kunder som kommer och handlar varje dag på vårt lager, en del för att hämta de order de beställt och valt att hämta hos oss men även många som kommer bara för att kika på allt på plats och handla här. Det går jättebra och ni är så välkomna! Jag har öppet 9-17 vardagar och adressen är Tryffelslingan 12 på Lidingö.

193IMG_6985

Wow! De nya turkosa ljusen Carribean Sea doftar heeeelt ljuvligt! Doften är lotus, freesia, White Lillies och amberseed. Mmm magic! De rosa (Cherry Blossom) och bruna (caffe latte) är doftfria.  Här hittar du Enjoy Candles batteridrivna ledlampsljus. Smart, ingen brandrisk, timer och ett så vackert sken på dom.

193IMG_6989

Packade upp ett gäng stora lådor från Rice som innehöll de efterlängtade Rice Raffia förvaringskorgar. De med läderhandtag är 30×30 cm och de andra lite större är 35×35 cm. De går in i en Expedithylla som finns i mångas hem och på kontor.

193IMG_6996

Fick även leverans från Studio Lisa Bengtsson på de supersöta och populära taxarna

193IMG_7002

Vid 19 var det dags för träning på Planet Fitness i Norrtull. En bilresa från Lidingö till Norrtull vid den tiden på kvällen tar max 15 minuter. Igår körde hela Stockholm typ inte snabbare än 30 km/h så det kröp fram, det var så moddigt och halt och man for som en blöt tvål i en tvålkopp trots vinterdäck på vissa ställen. Men jag tog mig till träningen och kom preeeecis fram i rätt tid.

193IMG_7006

Träningen var superjobbig men alltid lika rolig! Först körde vi intervaller på löpband, sen ett tufft Kettle Bell pass och sen blandad styrka. Var helt mör efter träningen men så skönt! Nu är det 2 år sen jag började träna och jag är så tacksam för att jag tog mig i kragen och började. Även om jag bär och lyfter och packar hela dagarna så är det pga träningen som jag orkar med allt. Känner mig stark i kroppen.

193bild

Jag fick ju även hem leverans med 3 stora lådor från Ylva Skarp idag innan jag gick hem från jobbet. Så efter träningen började jag fixa med att förbereda för upplägg av alla nyheter från Ylva. Både dessa nya ni ser ovan men även många av hennes klassiker. Kommer upp i shoppen under torsdag-fredag när jag får lite tid över mellan pack och annat 🙂

 

Dela gärna: