Förra veckan var jag på en väldigt aktuell frukostföreläsning av Maria Dufva, Kriminolog som berättar om vad våra barn möter på nätet idag. En miljö som är så långt ifrån hur vi växte upp. Det är ett tungt ämne och det är oerhört viktigt att vi som vuxna är medvetna och har kunskap. Nyfikenhet är viktigt. Få insikt i vad som händer. Själv var jag helt golvad sist av allt jag fick veta, så jag är glad att vi tar ett nytt tillfälle. Vi kommer vara här i inreda.com shoproom den 28/3 kl 18-21. Pris 200 kr. Boka, det är så värt det. För din egen, din familj och framförallt dina barn, hur hantera det här tillsammans.

 

 

Maria Dufva, kriminolog

 

 

Cecilia Grahn (butik Sara Cecilia i Lidingö C och arrangör av “Frukost är den nya lunchen”), Maria Dufva och jag Annelie.

 

En frukost var på tok för kort för detta viktiga ämne. Så tacksam att det blir ett nytt längre tillfälle. Missa inte detta.

 

Så boka upp 28 mars kl 18-21 och kom hit. Mellan kl 18-19 så är det mingel, något enklare att äta och möjlighet till shopping. Kl 19-21 är föredraget.

 

Vill du komma? Åh så glad jag blir!

 

Swisha 200 kr till 0708299529 (Cecilia Grahn) så vi vet att du kommer. Ta gärna med en vän eller partner.

 

Här finns eventet på Facebook om du vill boka in det.

 

inreda.com shoproom, Tryffelslingan 12, Lidingö

 

Dela gärna: