Är i Dublin nu och har varit på mässa hela eftermiddagen – har hittat såå bra grejjer så jag blir alldeles kär i hela magen!! Åhhh ni kommer ÄLSKA DET!!! Allt kommer in mitten/slutet februari till inreda.com.

Nu ska vi snart ut på stan och äta, var lite struligt med mitt rum då det visade sig att någon annan checkat in i mitt namn i mitt rum redan igår??! Jaha ja, antingen så tycker irländarna att alla svenskars namn låter likadant (det var någon från Ystad som är jag nu) eller så gjorde dom säkert något för att parera en felaktig bokning igår så fick jag ta smällen. Men det löste sig till slut, jag hamnade på top floor. Har ett rum och är supernöjd.

Det är tredje gången jag är här i Dublin på mässan och jag kan inte sluta förundras över alla dessa palmer som finns överallt, på trottoarerna, i planteringar, ja det går säkert minst 20 palmer på varje 100 meter här. Det känns mer som medelhavet, fast fel land bara. Fascinerande! Förutom det så är det lite mer vår här än hemma. Ingen snö så långt ögat når. Det är fina gröna gräsmattor. Folk har gått i vårjacka och jag har sett en o annan barbent tjej och t-shirtbärande killar.

Imorgon kommer bilder!

Dela gärna: