Så underbart kul med alla nyheter som kommer in men vissa dagar så kommer verkligen allt samtidigt! 🙂 Idag gick jag och öppnade för 6 olika leveranser och den ena efter den andra pallen kom in genom dörren. Till slut fick vi inte plats med mer ankommande inne på lagret så allt hamnade i entrén istället.

Och eftersom jag vet att det kommer massor med mer varor imorgon… så var det bråttom att få upp allt. Det var bara att inse att jag var tvungen att ställa in kvällens träning med boot camp-gänget, deeet tog verkligen emot men det är i och för sig väldigt bra träning att lyfta runt alla varor så träningslös blir man ju inte direkt. Hade jag valt boot campet ikväll istället så hade jag fått sota för det ända in på nästa vecka för imorgon hinner jag ju inte packa upp allt det här, så valet var enkelt.

Vardagsträning på jobbet 🙂

 

bild-2-(10)

5 pallar med varor från House Doctor, Nicolas Vahé, By Leonnie, och lite mindre leveranser från Lovely Linen (jag fick beställa om redan efter 2 dagar!!), Alfons Åberg, Edblad, Endless Light och QL-kort.

bild-1-(16)

Min fantastiska lillasyster ryckte ut och kom in vid 18-tiden på kvällen och hjälpte mig och sen tokkörde vi uppackning till midnatt! Och vi fick upp allt! 🙂

Och sååå mycket snyggt! Ha ha det är så himla roligt att lyssna på dem som packar upp varorna för det kommer alltid massa omdömen om allt! Åhh vad snyggt, åh jag döööör, åh den här måste jag ha, den här  var snygg.. Bra betyg alltså. Skönt!!

Jag kan verkligen lova er att det kommer komma upp så mycket snyggt i shoppen de närmsta dagarna, eller veckorna snarare. Det är ju långt ifrån allt som kommit nu… 🙂

Tack underbara älskade lillasyster för ovärderlig hjälp!

 

Dela gärna: