Tidigare i veckan hade jag möte med Mia och det resulterade i en order såklart, hur skulle man kunna låta bli hennes fantastiskt fina keramik! Hon tittade faktiskt in på vårt kontor redan några dagar efter vår nystart i augusti, men då hade jag så mycket och fullt upp med att få allt up-and-running. Men hennes vackra visitkort har jag sneglat på många gånger. Så jag bokade ett nytt möte och det är jag så glad för!

Vi har ett fåtal muggar här hos oss nu men annars så kommer leveransen hem om 3-4 veckor, nu ska det brännas och fixas i hennes verkstad, så vi får rykande heta färska muggar och krukor sen.

Vi lägger upp dem i webbshoppen i början av nästa vecka så du kan förhandsboka om du är intresserad. Vi har tagit in allt i 3 färger, mörkvit, vitvit och turkos.

Se och njut av hennes keramik! Åhh vad vi längtar efter vår och sommar nu med hennes vackra bilder! De två längst ner är från vårt kontor – en skön syn för ögat att vila på här inne för oss just nu!  

 

 

Dela gärna: