När jag var på mässan sist så föll jag pladask för ett märke, italienska MIHO. Jag var in i deras monter alla 4 dagar och till slut sista dagen slog jag till. Jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle beställa, därav den långa startsträckan. Så det slutade med att jag sa – “jag tar rubbet, 3-4 st av allt!”. Hon bara skrattade åt mig och knappade in för glatta livet på sin iPad. Det blev 44 olika produkter. Oops. Men såå fina!

Produkterna är helt fantastiska, allt är gjort i ekologisk MDF-board med tryck i giftfria färger. Det finns väggtroféer i flera djursorter och storlekar, fågelholkar för inomhusbruk i 3 storlekar, katthus, brevhållare, nyckelskåp, tavlor med fjärilar men framförallt pallarna känner ni kanske igen i stil men med nya mönster.

Vi hade ett annat märke för några år sen och italienarna har hittat ett samarbete med samma tyska killar som gör just pallarna. Det känns jättebra, så vi vet att det är bra kvalitet på dessa. Framförallt slår det mig hur otroligt snygga bara förpackningarna är. Förpackningen som samtidigt är produkten. Svårt att förklara men när ni ser de platta paketen och hur utformliga de är så förstår ni.

Nu har vi fått hem allting och man kan inte annat än bli kär i detta! Ta-da..!
MIHO hos inreda.com

 

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

miho

foton: annelie persson, inreda.com

 

Ja vad säger ni? visst är det mycket snyggt! Det här är bara lite av vad som finns. Här hittar ni allt från MIHO hos inreda.com.

kram

Annelie

 

Dela gärna: