Gomorron alla glada! Bra start på dagen, vackra blommor som blommar vid frukostbordet gör mig glad! ♥

Igår var en riktigt rörig och förvirrad dag. Åkte iväg lite snabbt för att handla mjölk till kaffet. Kom hem med 3 klänningar. Glömde såklart mjölken…

Det var ju så fint väder igår så jag blev lite swept away när jag kom till Lidingö Centrum och tappa fokus kan man säga.

Den här supersnygga klänningen från H&M hade jag också gärna velat haft. Den tog slut på 3 dagar, och dag 4 gick det ut annons till alla H&M-medlemmar om denna. Smart?? Är det inte bättre att köpa in många exemplar på det man annonserar för så de kan sälja till nöjda kunder istället? För 199 kronor förstår man ju att den här tar slut snabbare än snabbt.

Jaja kom som sagt hem igen, hann mellanlanda någon timme innan det var dags att åka tillbaka till centrum, Kevins klass skulle sälja hembakta bullar för att få ihop pengar till sin klassresa i nian. Jag och Robert strosade runt i solen och jag köpte en ny färg av mitt favoritlinne från Rosemunde Copenhagen, nu blev det ett ljusrosa. Glömde naturligtvis mjölk. Igen. Hjärnsläpp!! Åkte vidare till jobbet istället och försökte fokusera bättre. ♥ Och dricka kaffe med mjölk!

Kom och köp!! ♥  Kevins klass säljer bullar för klassresa.

Kevin (turkos  tröja) vid bullbordet och Robert hejjar på.

Passade på att tvätta bilen, istället för grå så är den nu blå igen. : )

Just nu är det så här rörigt när man kommer in på inreda. Vi är ju mitt i en ombyggnad och har fått krympa ihop lagret ut i korridoren och in i alla kontorsrum. Vi längtar bort från kaoset nu och vill att det blir klart.. Jag som har lite svårt för bruna kartonger och gärna vill se alla produkter och glada färger! Har stoppat alla inkommande större nya leveranser i snart 4 veckor, det som kommer in ändå för att det är bråttom med, det har vi lite trångt för som ni kanske förstår.

Hit in ska vi. Där runda pelaren är gick tidigare vår lagervägg. Den är nu sen några veckor nerriven och vi har tagit över lagerlokalen från grannen. Mattläggaren ska göra sitt, målarna är förhoppningsvis klara mitten av veckan och sen ska golvet poleras upp av städfirma. Sen så. Yes! Längtar efter att få sätta igång och komma i ordning med nya lagret. ♥ stort, luftigt och härligt! Fram till jul, sen är det väl för trångt igen.. 🙂

Lördagsgodis! Fast edamamerbönor är min favvo så det blir lite lördag hela veckan på den ♥

Ha en skön söndag och glöm inte ställa om alla klockor som inte gjort det av sig själv. 🙂

Dela gärna: