Just nu pågår Formex och vi är med. Taffetà visas för första gången i Sverige och det är väldigt roligt att visa dom för de får så många spontana sköna kommentarer, många har aldrig sett något snyggare! Några av stövlarna har du kanske redan sett hos oss i webbshoppen. Jag tog hem 4 modeller för några månader sen för att testa, det har gått över förväntan så nu har vi distributörsrätten för hela märket i Skandinavien.  Taffetà är italienskt och de har mycket mer än gummistövlar. Dörrmattorna och lampan med Snövit har verkligen gjort succé!

Har du butik eller är på Formex i andra ärenden missa inte att komma förbi vår monter C05:29. Jag delar monter med min vän Ingunn som har by Vestli House som designar de mest fantastiska bullformarna!! Ska man baka så ska man baka med glädje och att det blir snygga bullar är ett stort plus i kanten när de serveras. 🙂

Vill ni se mer av Taffetà-sortimentet så hittar ni det på www.taffeta.se eller maila mig på annelie@inreda.com. Produkterna kommer till Sverige i september. Vill ni se mer av Wallies så se på www.wallies.se.

Är du intresserad av bullformarna till din butik så kontakta Ingunn på By Vestli House – hälsa från mig!
Här är lite bilder från vår monter. Mer kommer senare ikväll. Nu är jag på språng för en ny rolig dag på Formex! See you!


Vår monter, eller min sida av vår gemensamma monter. På golvet ser ni dörrmattan med Snövit och de 7 dvärgarna.


Stövlarna i parad. Snövitlamapan skymtar i bakgrunden.


Ingunn, Louise Bennet och jag


Mmmm gissa om man blir sugen på cupcakes när man står mitt bland sånt här!

Sittpuff Red Roses. Fyrkantig puff med en stor roskudde ovanpå. Kudden kan tas bort och även användas som golvkudde, så får man både puff och golvkudde.


Fantastiska cupcakes gjorda av duktiga Linda (http://www.holysweet.blogspot.com/) i Ingunns bullformar. Vi kan varmt rekommendera Linda, det var hon som gjorde den fina 10-årstårtan för ett år sen. Den ni ser i toppbilden av bloggen. Hon är såå duktig!


jag bland fina gummistövlar


lampor från Taffetà ser aldrig ut som en vanlig lampa


mmm smarrans i bullformarna Gro

Dela gärna: