Rivstartade dagen när jag kom på morgonen med att packa upp massa varor: 2 pall från Tine K Home, 1 pall ljus från Enjoy Candles och 2 lådor med DateMate 2014.

20140109-013416.jpg

Trots att det är januari så är det lika full rulle på orderingången som det är i november och december. Det har i och för sig alltid varit så varje år ända sen jag startade så det kommer ju inte som en chock som tur är 🙂

Först vid 17-tiden var jag klar med alla ordrar och naturligtvis hann jag inte få med alla med Posten när de hade sina dagliga hämtningar så jag proppade bilen full vid 1730 och drog till Posten och lämnade in det sista.

20140109-014223.jpg

Fick lite prover från en ny leverantör med goda teer som jag varit i kontakt med och som jag ska kika lite närmare på.

20140109-014358.jpg

Jag har bestämt mig för att nu måste jag komma igång med träningen igen, det var snudd på dagen exakt 3 månader sen som jag tränade sista Body Fit Boot Camppasset. Sen har det inte funnits en sportmössa att hinna med träning under julhandeln. Jag har jobbat på jobbet till kl 20-21 och sen fortsatt hemma vid datorn fram till strax efter midnatt. Ibland hinns det verkligen inte med och den som säger att ” jodå träning hinner man alltid med, det är bara att ta sig tiden” den kan gladeligen få komma och känna på några dagar på inreda.com 🙂

Till lunch blev det babyspenat, sallad, broccoli, laktosfri keso, kalkon, avokado, cashewnötter och torkade tranbär. Så ser min mat ut ungefär jämt men idag kändes det extra viktigt att få i sig, när det är en superstressig dag och träning på kvällen

20140109-014633.jpg

Min träning som jag gått på sen snart 2 år i mars, Body Fit Boot Camp hos Lee Skinner. Han har flyttat träningen från Lidingö in till Norrtull och vi tränar numera på Planet Fitness, så det var vbara att bege sig dit.

Min nya vy på väg till träningen, Norrtull.

20140109-015001.jpg

Där inne var det grymt stort, har faktiskt aldrig varit här förut men nu blir det min nya “hemmaarena” framöver 🙂

20140109-015119.jpg

Det var sjukt jobbigt precis som det ska vara! Visst vet man att på 3 månader försämras mycket men det var helt galet, så trött jag blev av att chocka min kropp bara på 20 minuter uppvärmning med fyspass och löpning 🙂

En timme senare så var jag så nöjd över att ha kommit igång igen!

Tidigare har vi alltid tränat i mycket större grupper, framöver är vi nu 5 tjejer och det ska bli jättekul att träna med dem! De har varit igång ett tag tillsammans men efter några träningar är man inne i det igen och tillbaka i samma form där man förhoppningsvis slutade 🙂

Dela gärna: