Handla Pipols Bazaar för minst 250 kr så får du en necessär på köpet! Mycket snyggt och nytt har kommit in. Väskor, smycken, necessärer! Här är lite men såå mycket mer här:

Pipols Bazaar. Jag har en underbart duktig vän från min gymnasieklass som jag har äran att vara återförsäljare för sen några år tillbaka. Pia Fehrm ritade sin första necessärkollektion under namnet Pia & Pio år 2006, under åren har hon utökat sitt sortiment och numera hittar vi även helt fantastiska getskinnstofflor, väskor, handväskor, smycken och anteckningsböcker med läderpärm under namnet Pipols Bazaar. Pia inspirerar mig otroligt mycket bara genom att vara så sprudlande energisk. Att höra henne berätta om sina äventyr i Marakech och övriga vida världen när hon är på inspirationsresor eller far & flyger till fabriker för att producera är som att resa med henne. Pias kollektioner håller klass och kvalitet och man hittar ofta det där lilla extra i en necessär, en extra ficka med en pytteliten necessär för nyckel eller läppstift eller en snygg tassel. Här hittar ni Pipols Bazaar!

Handlar du varor från Pipols Bazaars kollektion för minst 250 kr så får du en necessär på köpet! Gäller så långt lagret räcker.

Häpp och ha en härlig helg,

annelie

Dela gärna: