Tidigare i vintras så tipsade Helena Aro på Aftonbladet mig om en produkt som skulle släppas efter jul och som skulle passa perfekt hos inreda.com! En produkt som kommer finnas i varje hem till slut. Åh herregud – gissa om jag blev nyfiken, jag älskar sånt! Men hon kunde tyvärr inte säga mer än så för tillfället. Såklart, förståeligt av alla skäl.  Så det var bara att snällt vänta. Dagen före julafton ringde till slut en underbart glad Mari-Ann Castenvik till mig och berättade om sin nya patenterade produkt. Gissa om jag blev nyfiken, och några dagar efter nyår så träffades vi och jag fick se de första exemplaren. Jag föll pladask! Jättebra produkt, snygg, finurlig, praktisk och mycket välgjord.  Nu idag är den äntligen här och vi har fått de första exemplaren för att releasa den innan Formex imorgon där den kommer visas upp!

Vin-o-sec är en smart behållare eller kanske man ska säga en snygg-förvaring för bag-in-box vinet. Vinosäcken som det blir lite snabbt sagt på svenska är snygg, praktisk och det lilla extra på festen eller bjudningen. Den kan stå upp på bordet och med de mönster som finns så är det en trendriktig inredningsdetalj.  På baksidan finns ett handtag så man kan bära den enkelt, liksom en ögla så man kan hänga upp den på en krok om man hellre vill det. Eller varför inte hänga den på en gren i trädgården på sommarfesten.

vinosec
Foto: angelica söderberg, Aftonbladet

Den är gjord av segelduksliknande tyg och tål väta och fukt bra. Nu är vi ju inte riktigt där värmemässigt än (ute i trädgården för fester menar jag) så tillsvidare får den vara inomhus. Men det kan vara något att tänka på, för det här är en perfekt present!

 vinosec

Ta ut innerpåsen med vin ur kartongen och placera den i vinsäcken. Dra ut tappkranen genom öppningen. Ställ direkt på bordet, häng på krok eller bär med handtaget. Man kan lägga in en kylklamp i påsen så den håller kylan. När du inte använder den, viker du ihop den och den tar ingen plats alls.

Perfekt som present! Inreda.com är först ut att sälja vin-o-sec. Se de 3 färgerna/mönstren här!


Collage och foton: annelie persson, inreda.com

Dela gärna: