Igår lanserade vi Karin Rosells hemsida HILLSDESIGN.SE som jag precis byggt klart åt hennes företag. Hills Design är ett styling och inredningsföretag med bas i Göteborg och Skaraborg.

 

Jag var ner till Göteborg förra veckan för att fota Karin till hennes hemsida och vi var även och besökte leverantören Artwood.

 

Som ni kanske sett tidigare inlägg så jobbar jag även med webbstajling och bygger hemsidor åt företag. Mitt yrke är i grund o botten webbdesigner sen 22 år tillbaka. Inreda.com startade jag i den vevan (1999) som ett sidoprojekt när jag var mammaledig som sen blev mitt yrke och levebröd. Nu 20 år senare så utökar jag verksamheten med stajling online, webbstajlar och bygger andras hemsidor & utvecklar deras företag. Oerhört roligt och spännande!

 

Spark i baken och lycka till Karin!

 

Dela gärna: