Tidigare under förra året så fick jag ett uppdrag från ett cateringföretag i Uppsala som ville ha en ny hemsida. Hon hade blivit rekommenderad mig och jag åkte till Uppsala för att träffa henne och få en känsla för vad hon var på jakt efter.

Carina på Sälling Catering ville ha hjälp med en helt ny profil då hon tagit över rodret själv i cateringfirman från att tidigare haft en businesspartner med i bilden. Nu när hon satsat för att gå vidare på egna ben ville hon förnya sig. Logga, hemsida och PR-material som visitkort och en folder togs fram. Tidigare hemsida som var 3 år gammal var helt grå överallt så vi ville göra det totalt precis tvärtom och  en färgglad profil i grönt togs fram och med mycket bilder på webben, så där supersmaskigt goda så det ska vattnas i munnen när man ser allt gott de lagar och bakar.

Uppdraget: Ta fram en företagssida som visar hela deras verksamhet. Att på ett enkelt sätt låta hemsidan tala för all erfarenhet och kunskap, glädje och  god mat som Sälling Catering har. Jag utgick från ledorden som de hört från många nöjda kunder ”- ett äkta hantverk” och ”- ni lagar verkligen mat på riktigt”. Mycket bilder fanns tillgängliga som visar bredden och utbudet från alla matbilder som fotats på alla event. Bilder som jag redigerade för att få mer färg och få bilderna att vattnas i munnen. Vi har även byggt till en företagsblogg för att Carina löpande ska kunna uppdatera från eventen, dela i sociala medier för  att få kunder att surfa runt och se utbudet. För uppföljning efter varje event har jag byggt på en feedbackfunktion för eftervård och uppföljning efter varje event.

www.sallingcatering.se

Visitkorten lämnas vid varje tillfälle och syns underbart bra som en färgglad presentation

 

 

 

 

 

 

 

SÄLLING CATERING

Sälling Catering är ett litet och personligt cateringföretag i Uppsala som drivs av Carina Sälling. Med fokus på mat lagad med kärlek och bra råvaror, hur maten är upplagd och hur det smakar. Är det något Carina verkligen brinner för så är det att sätta en bröddeg och låta den få jäsa, att få skapa, känna nybakta dofterna från ugnarna och vara brödmakaren mitt i allt detta skapande. Förutom bröd så är de även grymma på mat, tårtor, bufféer med flera menyer till bröllop, fester och konferenser. Du kan hämta lunchlådor som take-away eller få dem hemlevererade. Lunch eller fika till minnesstunder. Nybakta smörgåsar, bullar,  och vackra goda tårtor och bakverk. Veganskt, glutenfritt, laktosfritt eller annan specialkost. De levererar dagligen för olika allergier eller kosthållningar. De brinner för att alla ska kunna äta deras recept oavsett vad du tål eller inte tål.

www.sallingcatering.se

 

Vill du också ha en ny hemsida, hör av dig till mig så pratar vi vidare!
Annelie

 

Dela gärna: