I fredags fick jag hem den första leveransen av de nya duscharna och igår åkte tog jag med mig 2 st ut till min lillasyster som bor i Bromma och fotograferade dem. Så fina duschar!

 

Utomhusdusch svart eller guld. Pris 1550 kr. Tryck ner den i jorden, gräset, sanden eller en stadig kruka fylld med sand eller sten. Koppla på vattenslangen och njut en svalkande dusch i trädgården sommarens varmaste dagar.

 

För utomhusbruk och kopplas till trädgårdsslangen. Av/på-ratt placerad mitt på stången. Kran/tappkran finns för att skölja av fötter eller fylla vattenkannan.

 

Kopparduschar som jag har sålt tidigare år finns tyvärr inte i år, jag fick reda på för några dagar sen att det företaget inte finns längre. Blev därför så himla glad när jag hittade likadana från samma fabrik men i svart och guld istället.

 

Behöver du även vattenslang så hittar du Garden Glory här

 

Min syster <3

Duscharna

Av/på ratt

 

 

Tappkran för att fylla på vattenkanna eller skölja fötterna

Stativ för att trycka ner den i marken. Här har vi svart Garden Glory vattenslang till

 

Den guldiga

 

 

 

Här hittar du duscharna!