Jag började ju fota dessa lyktor hemma i köket redan i tisdags då jag kom på att klart vi ska sälja ett 2012-paket med lyktor. Så jag började duka för nyårsfesten för flera dagar sen för att få iväg ett nyhetsbrev samma kväll.

Det blev lite kort om tid så det var inte fler än ett 60-tal kunder som hann med att köpa men jag lovar att vara ute mer i god tid till nästa gång, faktum är att jag ordnar det bara om några dagar för jag vet att det är flera som är så nöjda så de vill köpa redan nu så de inte glömmer bort.

Hursomhelst – nu fick vi äntligen sätta igång och fortsätta med vår påbörjade fest 🙂

 

Marängsviss är en given efterrätt som tradition på våra nyårsmiddagar. Hur proppmätt man är så går det alltid ner!

 

Vid tolvslaget så gick vi ut såklart. Min dotter 10 år höll på att bryta ihop för att vi stannade hemma och
kollade på fyrverkerier, annars åker vi alltid som tradition in till Djurgårdsbron och kollar in (eller upp.. snarare), där är det sååå mycket folk, fyrverkerier, firande och glada skratt.

Men vi blev lite sena i år och gick ut på tunet istället. Snopet nog var det knappt några fyrverkerier alls från de närliggande husen, då bor det ändå ca 1.000 familjer i vårt område så trodde vi nog att en hel del skulle vara igång. Våra närmsta grannar var ut och fyrade av några, men Filippa ville ju se heeeela himlen överallt. Filippa började gråta av besvikelse, hela nyår var förstööört och hon tyckte vi skulle flytta till USA för där har dom fyrverkerier (det har hon sett på tv…).

Men så började värsta fyrverkeriet lite längre bort som bara blev bättre och bättre!

Och gissa om jag skrattade gott när jag senare under dagen idag läste Pernilla Wahlgrens blogg om hennes nyårsfest hos Niklas och Laila. Där Niklas brände av ett fyrverkeri som bräckte allt o alla på en mils avstånd. Såå det var det vi såg! Och jag är så glad över att de hade fest! Och då bor vi ändå 5 km från dom och hade så bra utsikt!

Tack för att ni förgyllde vår kväll! 🙂 Filippa blev jätteglad över era fyrverkerier för utan era var det tunt på vår himmel 🙂 Utan fyrverkerier ingen nyårsfest.

Kram och god fortsättning!

Annelie

Dela gärna: