inreda.com

NYHETSMAIL nr 521 från starten september 1999

15 september 2013

line

 KG Design | Boot Tray | Pepparkakor | Rea 60%

line

KG DESIGN

KG Design

KG Design

KG Design

KG Design

KG Design

KG design

Från svenska KG design kommer dessa underbara produkter. Spira, en vacker burk i silikon med en härlig känsla, den är av mjukt gummi, passar perfekt från allt till smycken, småsaker, nycklar eller bara en vacker detalj framme på hyllan. Birdie, flasköppnare i metall finns i 3 färger: svart, vit och blank aluminium. Kakfat i två våningar, av silikon och trä, är även delbart som du kan använda som 2 serveringsfat. Finns i 5 färger: vit, svart, rosa, grå och aqua. Mr Uggly, vinstopp och sparbössa, båda i silikon och finns i flera färger. Här hittar du KG design i vår webbshop

line

Tica Copenhagen

Tica Copenhagen

Tica | Copenhagen. Nu är de här igen lagom till höstrusk och blöta fötter. Smarta Boot Trays, dvs stövelbrickor. Du ställer smutsiga stövlar på brickan och skonar därmed det snygga golvet. Brickan är av gummi och den kan du enkelt skölja av.

Tica Copenhagen har även smarta Shoe Support och Boot Support som håller dina stövlar och skor snygga på hyllan när du inte använder dom.

Nyhet är även den snygga dörrmattan i samma material, lätt att spola av eller dammsuga. Finns i två motiv: Geometric eller Footwear.

Här hittar du Tica Copenhagen

line

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

 

Pepparkakor från Arbrå Ångbageri – årets färg: grön

De absolut godaste pepparkakorna kommer från Arbrå Ångbageri. Enligt mig och massor av kunder. De är så goda så de bara smälter i munnen. Förutom de goda pepparkakorna så är ju bara plåtburken i sig snygg. Pepparkaksburkarna har redan blivit en snackis och du har säkert sett de tidigare färgerna blå och rosa på många bloggar! I år, hösten 2013, är det grön burk som har blivit utvald och framröstad till årets färg!

Det fina är att den snygga burken kan återanvändas när pepparkakorna är slut!  Fyll på med andra kakor eller använd den till skafferivaror, eller varför inte till förvaring av pennor, räkningar, skruvar och spikar! I leveransen medföljer ett ark med 10 st etiketter som kan klippas ut och tejpas på burken. På etiketterna står det: Vetemjöl, Flingor, Havregryn, Småkakor, Hembakat, Kaffe, Pasta, Skruvar & Spikar, Pennor, Räkningar.

Pepparkakan är kronjuvelen i bagerisamlingen hos Arbrå Ångbageri. De gyllenbruna kakorna handplockas ned från plåtarna till burken av bagarinnorna själva. Den välbekanta doften av ingefära och kanel, den höga kvaliteten på råvarorna och avsaknaden av transfetter och konserveringsmedel gör den till en favorit! Vi tror på att pepparkakor gör dig snäll! Vissa behöver kanske bara en, medan andra behöver en hel burk…

En stor burk innehåller ca 430 g, ca 75 st kakor. Mått på burken: H 13 x Diam 15 cm. En liten burk innehåller 8 st kakor.

Perfekt present både till sig själv och andra! Här hittar du Arbrå Ångbageris kakor

line

rea 60%

rea 60%

REA – nu 60% rabatt på utvalda varor

Hela rean: http://www.inreda.com/rea/reavaror/ – ca 180 olika produkter

Tänk på att varorna som du lägger i din varukorg finns tillgängliga för andra kunder att handla ända tills du har godkänt och slutfört din order. Så vänta inte för länge! 🙂 Först till kvarn!

Rabatten på rean gäller tills lagret på dessa är slut, vi kommer inte få in fler av just dessa produkter. Så passa på!

Här kommer du till vår REA!

line

Inreda bloggen

Inreda bloggen

Inreda.com/blogg – en personlig blogg om livet med en webbshop, inspiration och inredning i en färgstark vardag. Senaste inläggen på bloggen:

line

och sist men inte minst.. Nyheter och annat som händer visas på Facebook och instagram. Så vill du också hänga med på snabba puckar – gilla oss på Facebook så missar du inget!www.facebook.com/inreda

instagram: annelie_inredacom Pinterest: pinterest.com/inredacom

line

Välkommen in i webbshoppen inreda.com» Ha en härlig dag!

Annelie inreda.com bloggen inreda.com på Facebook
Annelie Persson

inreda.com  den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna

PS följ gärna vår blogg på inreda.com – här hittar du Inredabloggen. Du kan även följa oss påFacebook.com/inreda

inreda.com | inreda mera AB | Box 1088 | 181 22 Lidingö  tel 08-446 05 45 | www.inreda.com | info@inreda.com

copyright inreda.com 1999-2013

Vill du avregistrera eller byta din email? Gå in här: http://www.inreda.com/sida/700/Nyhetsbrev/

Dela gärna: