Nyhetsbrev med en hel del av det nya gick ut på förmiddagen till 60.000 kunder. Härliga bilder och inspiration om Lovely Linen, Kalklitirs nya färger, Alfons Åberg, Kg Design och Waterquest. Jag hade lätt kunnat fylla det med 5-6 nyheter till men det blir för maffigt  – så ett till går iväg i helgen. 🙂 Skönt att ha massor som jag buffrat upp med. Nyhetsbrevet tog bara 2 timmar igår istället för ca 8, för att allt var förberett – så himla skönt!

Här hittar du nyhetsbrevet och vill du också ha dem till din mail så anmäl dig på www.inreda.com och förstasidan! Det skulle göra mig jätteglad!

566-nyhetsb

 

566-nyh

Några av bilderna men många fler finns inne på nyhetsbrevet nr 566

Sen var det full rulle på att packa order, ta emot kunder och leveranser. Kl 17 bröt jag upp utan att vara klar med kvällens arbete men dags för träning! Har tyvärr inte kunnat träna de sista 3 gångerna (vi kör 3 ggr/vecka) pga resor och alldeles för mycket jobb så tidsbrist deluxe och träningen har prioriterats bort. Som tur är så rör man sig konstant på jobbet så det är ett enda långt träningspass ibland 🙂

2014-09-04-0

Vilken kväll! Gärdet, Stockholm, kl 18-19, 22 grader ute en septemberkväll och solen värmde verkligen. Vi var ganska få idag men det verkar som om förkylningarna tagit över de flesta. Så typiskt, någon vecka eller två efter skolorna börjat så smäller det till. Men vi som var där, vi kämpade, slet och peppade varann timmen igenom.

2014-09-04-4

I somras körde jag ju en 6 veckors Body Fit Boot Camp med LeeSkinnerpt.com, som i år tagit hjälp av fantastiska Bonnie Orth. En amerikansk tjej från Texas som bor i Sverige och kör hårt med oss. Så himla rolig träning med ett toppengäng! Och vi ville gärna fortsätta efter sommarens 6 veckor, så nu är vi inne på en ny omgång 6 veckors boot camp. 3 dagar i veckan och stenhårt, blir tuffare för varje pass. Känner sig grymt fit och tränad efter de första 6 veckorna och nu fortsätter vi. Att känna sig vältränad och stark det är färskvara och måste underhållas.

bild-1

bild-2

Efter det bar det hem och jobba lite mer, beta av mailen som är helt omöjlig att komma ikapp hur man än försöker för att det kommer in flera hundra mail per dag. Och började förbereda för att lägga upp mer nyheter under torsdagen. Såå mycket fint som har kommit hem!!

Ha en härlig dag <3

Dela gärna: