Igår var jag förbi Love Forever som har sitt kontor i Hjorthagen och hämtade upp lite nya varor! Skulle egentligen ha gjort det för länge sen men semestrar och mässor har kommit ivägen. Men igår så fick vi äntligen till det! 🙂

Nytt är de vansinnigt snygga beachbagsen med spetsmönstrad döskalle och den supercoola hatten. Flower Cowboy Hat och Skull bags.

Beachbag Skull Blå, Cowboy Flower Hat, Beachbag Skull Orange – allt hittar ni under Love Forever i webbshoppen

 

Beachbag i pink kommer in slutet augusti. Den här härliga bilden kommer från Johanna Toftby

Johanna Toftby i Flower hat och Skull bag på armen,  redo på väg ut. Galet snyggt!

10 st såna här superläckra och snygga Skull Scarf har vi hemma nu!

En helt fantastisk scarf med måtten 140 x 140 cm i mjukaste chiffon. Beige i botten med mönster av fjärilar och döskallar i nyanser av brunt, turkost, grönt och rosa toner. Perfekt som sarong för en cool strandlook! Enkelt att bara knyta runt sig, eller snygg som scarf runt halsen nu till hösten.

 

Christina Melin i Scull scarf på en härlig strand förra veckan.

Vackra Christina i Cowboy Flower Hat i naturstrå och blomapplikationer och träpärlor på band. Galet snygg hatt på snygg tjej!

 

 


 

Fina Terece Almering i Cowboy Flower Hat. Terece är ägare och designer av Love Forever. Grymt duktig tjej!

Therese Modig, min fina superglada vän på TV4 och som jag efter mötet fortsatte vidare till för att ha ett möte ang IDOL som har pressvisning idag. Therese har även bloggen Med ett leende på läpparna! Visst är hon fin i cowboyhatten! Och runt halsen så har hon Scull Scarf. Här hittar du Love Forever hos inreda.com

Dela gärna: