Oilily. Vilken underbar kollektion, rosor och härliga färger. En kollektion lik de allra första Oilily som vi sålde 2005. Det här mönstret ÄR Oilily för mig. När jag kikar igenom min väsksamling med tidigare modeller så är det den allra första som jag fortfarande blir alldeles kär i när jag ser den, en brun med ljusrosa rosor på. Och jag vet att många tycker likadant, det har jag hört genom åren.

Så därför känns det extra roligt att vi nu har deras rosiga fina kollektion med resväskor och tillhörande modeller av alla slag.

Resväskor med teleskophandtag. Den absolut största, giganten XL ser ut att rymma en hel flytt till varmare länder. Eller för den shoppingsugna, det är väldigt mycket väska att fylla ut med sin shopping när man åker hem från sin lilla tripp. Large är medelstor resväska. XL och Large har ledade hjul 360 grader på alla 4 hjulen. Trolley Small är storleken för dig som vill ha en kabinväska och ta den som handbagage. Weekender Trolley är gamla klassiska weekenderväskan, med hjul och handtag. Har även axelrem ifall du hellre vill bära den som en sportbag. Officebag, min favorit genom åren. Vadderad ficka för laptopen, stor ficka i mitten där pärm, mappar och A4papper får plats, många smarta fickor och mobilhållare i ytterfacket. Axelrem med vadderad avslastning. Can´t live without it. Beauty case, snygg stor necessär man inte behöver skämmas för. Plånböckerna. De är ett kapitel för sig. Hållbara, snygga, ett must-have och många är våra kunder som nästan samlar på dom, eller åtminstone byter ut så fort det kommer nya mönster. Vi har många nöjda återkommande kunder på både väskor och plånböcker genom åren.

Smart detalj är baksidan på Office bag och Beauty Case som har en ficka alternativt band som man kan trä över teleskophandtaget. Händerna fria! Så smart. Man har ju en del annat att hålla reda på när man ska ut o resa. Handväska, pengar, mobil, pass, flygbiljett, plastpåsen med vätskan som ska genom kontrollen, ja ni vet… och känner nog igen er också.

Något jag gillar med Oilily, förutom mönstret och de glada färgerna, är att det är så mycket fina detaljer på dem. Tags, snygga handtag, finurliga fickor, snygga foder, material lätt att torka av. Och när man går med sin väska kommer det ofta fram främlingar som är helt fokuserade på väskan för de tycker den är såå snygg och frågar vad det är för någon. Jag har hört många kunder säga detsamma, att det händer dem också. Och man blir väldigt glad när någon vänlig själ på bussen eller i mataffären helt plötsligt kommentarer vad man “har på sig”. Det gör en varm o glad, speciellt i höstrusket.

Och snygga läppar, har ni sett så söta läppbalsam?! Plåtaskar med söta meddelanden och olika dofter på varje modell. Bort med nariga läppar, här är räddningen.  Här hittar ni Oilily hos inreda.com!

oilily

oilily

oilily

oilily

oilily

Närbild på bruna tyget

oilily

Snygg adresstag på resväskan så den kan hitta rätt om den hamnat fel. Ve och fasa. Taggen ingår såklart.

oilily

Beauty Case har ett band på baksidan som man kan trä över teleskophandtaget. Håller skönheten på plats.

oilily

Office bag har en ficka på baksidan som man kan trä över resväskans teleskophandtag. Händerna fria. Så skönt!

oilily

Snygg kombo. Officebag + Trolley Large.

oilily

Snyggt foder med fickor och detaljer

 

oilily

Supersöta läppbalsam i plåtaskar. Doftar gott, goda smaker och härliga texter

Här hittar ni Oilily hos inreda.com!

Dela gärna: