Igår kväll var ytterligare en kväll i raden senaste månaden där jag packade order fram till midnatt! Helt fantastiskt, även om det är jobbigt och man är trött, men vad sjutton – det är ju det här jag älskar! Jag älskar när det är mycket order och man ser att det ökar varje dag fram till jul. Jag tycker det är så roligt att se vad andra beställer och man funderar på om det är julklappar, presenter eller till dom själva, hur kommer det se ut när tapeten eller lampan kommer upp. Hur glada blir barnen när de fina Walliesarna kommer upp på väggen. Ja allt sånt står man och funderar på. Sen har jag ett extremt bra namnminne så jag, av någon märklig anledning, minns namnen på de flesta av våra kunder. Då är det så roligt när man känner igen och ser att de återkommer och återkommer igen. Det gör mig glad!

Just nu har jag hela lagret fullt med halvöppna förberedda kartonger med kundleveranser som bara väntar på Recycling Tube Batterier. DHL leveransen till oss fastnade i snöovädret i tisdags och kunde inte levereras ut till oss. Snöoväder var väl o ta i, men det var tillräckligt för att ställa till det. Så idag väntar vi äntligen in dom, och jag kan få iväg alla leveranser som väntar. Så, from idag finns de på lager igen om du vill beställa en Recycling Tube. (De vi fick hem förra veckan var slut redan när de anlände genom dörren. Det är försäljningsrekord på de här varje vecka nu!  : )
recycling tubes

Apropå snön och dess oväntade nedfall (va? blir det en vinter i år igen, nähä…?!) så såg jag på Postens hemsida information som påverkar dig som bor i det området, eftersom våra paket går genom de terminalerna för att nå ut till dig:

Snöoväder  2010-11-10
Snöoväder och avstängda vägar medför förseningar i vår paketdistribution. Främst gäller det paket från terminalerna i Jönköping och Örebro, samt paket till mottagare med postnummer som börjar på 60-61, 63-73, 745 och 77-82. Vi jobbar intensivt för att kunna leverera paketen och beklagar eventuella förseningar.

Men – lägger du order hos oss före kl 14 så gör vi allt för att få iväg den från oss samma dag. Sen får vi hålla tummarna att vädrets makter inte ställer till det för dig om det är bråttom med present inför helgen. Välkommen in till oss i webbshoppen, sitt inomhus i värmen och shoppa!

Ha nu en fantastisk dag,

Annelie

Dela gärna: