Tidigt upp i torsdags morse för att flyga från Bromma kl 08 till Formlandmässan. Normalt går det inte några flyg från Bromma till Herning utan man får ta sig till Arlanda, mellanlanda i Köpenhamn och ta sig vidare med inrikesflyg till Herning. Men det har var en specialresa som anordnades av turistbyrån i Herning.

Jag halka in på ett bananskal i sista stund på terminalen. Eftersom det var en specialresa så visste jag inte vart jag skulle ta vägen för att checka in. Frågade i informationen och naturligtvis skulle jag tagit nästa terminal istället. Läste ju på lappen kvällen innan och det stog VIP-Terminalen men jag läste typ VIP-loungen och tänkte jaja någon VIP-lounge det hinner man ju ändå inte med.

Så nu blev det lite stressigt. Hittade en annan tjej som också gått fel, vi skyndade oss iväg, passade på att presentera oss och småsnackade i stressen. Det var Ingela som äger smyckeföretaget VÅGA och jag som nu var på vift tillsammans. Vi drog iväg med vårt bagage i spöregn till VIP-terminalen 5 minuters gångväg bort. När vi kom fram så satt alla skönt och fikade, jag blev avbockad på en lista, flygpersonalen kom och hämtade väskan och tog den direkt ut till planet. Jaha då var jag incheckad då! Fram till fikabordet för en morgonkaffe. Slog mig ner vid 2 tjejer som visade sig vara Frozzypack och vi hann prata en hel del. Lars Hajslund, VD på Visit Herning presenterade sig som vår reseledare och hur resan och våra 2 dagar tillsammans skulle se ut. Sen bar det ut till planet.

Oj, ett privatplan! Inte dåligt! Vilken start på resan! Ingen passkoll, ingen säkerhetskontroll, inget behöva tänka på shampoo och flytande vätskor i handbagaget. Vilken lyx! Min första tanke var “åh nej då kan vi ju inte köpa frukost på planet!”. Ingen fara, vi blev överösta av godsaker: kaffe, croissanter, frukostbricka, en liten hutt spritflaska om man velat och sen var vi framme. Flygresan tog bara 1 timme, helt galet snabbt! Normalt så tar det minst 3 timmar inkl byte och vänta i Köpenhamn.

När vi landade så behövde vi inte gå mer än 20 meter så stog bussen och väntade på oss. På bussen satt redan 20 st tjejer från Norge som kommit på samma resa fast från Oslo.

På väg till mässan, fick biljett till mässan, bara lämna allt bagage gratis i garderoben och sen kunde mässdagen börja!

Helt fantastiskt! Vi var på mässan i stort sett när den öppnade. Galet tidsoptimerat, så härligt!

Kan inte fatta att jag lyckades få tag på den här resan, och det i absolut sista stund, 24 timmar innan avfärd.

Nu ska här letas fina guldkorn till inreda.com på mässan!!

 

 

Dela gärna: